Toxiska chefer : så hanterar du ledare som missbrukar sin makt (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
234
Utgivningsdatum
2023-03-07
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Dimensioner
210 x 135 x 17 mm
Vikt
360 g
SAB
Qbab,Dok
ISBN
9789189323759
Toxiska chefer : så hanterar du ledare som missbrukar sin makt (häftad)

Toxiska chefer : så hanterar du ledare som missbrukar sin makt

(2 röster)
Häftad, Svenska, 2023-03-07
216
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Att arbeta med en toxisk chef kan innebära enorma skadeverkningar för den som råkar ut för hans eller hennes destruktiva maktspel. Boken innehåller bland annat insiktsfulla beskrivningar av olika giftiga chefstyper. Läsaren får ta del av berörande personliga berättelser från människor som haft oturen att arbeta med sådana chefer och många gånger fått betala ett högt pris.

Toxiska chefer handlar om hur du kan hantera chefer som missbrukar sin makt. Du som arbetstagare får här praktiska råd, men även du som rekryterar chefer eller som är ledare för en toxisk chef har nytta av boken.

Martina Skowronska arbetar som kommunikationskonsult, föreläsare och samtalscoach. Som coach stöttar hon och vägleder personer som hamnat i destruktiva relationer. Hon har tidigare skrivit den självbiografiska handboken Genomskåda narcissisten som handlar om egna erfarenheter av att vara i en destruktiv kärleksrelation och utsättas för psykisk misshandel.

Boken vänder sig till arbetstagare, den som själv aspirerar på att bli chef, rekryterare och beslutsfattare. Toxiska chefer är en lättläst och praktiskt användbar bok som innehåller många bra förslag på hur man hanterar dåliga chefer.

Helhetsbetyg: 4 (av 5)

Annette Sjöberg i BTJ

Viktig och angelägen bok som alla kan ha nytta av någon del av livet i synnerhet om du är anställd, arbetsgivare, fackförbundsrepresentant eller chef.

Susanna Malm i HR-nytt
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Toxiska chefer : så hanterar du ledare som missbrukar sin makt
  2. +
  3. Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi ha... av Anders Hansen (pocket).

Köp båda 2 för 295 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martina Skowronska