Mental träning för alla : en bok för dig som vill må bra, utvecklas och prestera bättre (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2023-11-13
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Dimensioner
15 x 201 x 141 mm
Vikt
395 g
SAB
Dokb
ISBN
9789189323988
Mental träning för alla : en bok för dig som vill må bra, utvecklas och prestera bättre (inbunden)

Mental träning för alla : en bok för dig som vill må bra, utvecklas och prestera bättre

Inbunden,  Svenska, 2023-11-13
239
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  207
Visa alla 1 format & utgåvor


Vill du få bättre självkänsla, jobba med motiverande målsättningar, få bättre balans i livet eller bli bättre inom ett visst område? Med inspiration och coaching av Stig Wiklund, en av Sveriges främsta mentala tränare/coacher, får du tillgång till grunderna inom mental träning tillsammans med enkla övningar som gör att du kan gå från att tänka till att göra!

Den här boken vänder sig till dig som vill må bra, prestera bättre och utvecklas med hjälp av mental träning och självcoaching.

Du får även ta del av inspirerande berättelser kring mental träning från framgångsrika personer som Frida Karlsson, Marcus Ericsson, Peter Haber, Johan Laurell, Gunnar Melander, Helena Ekholm, Anna Olsson, William Poromaa och Johan Olsson.

Innehållet baseras på Stig Wiklunds 30 år långa erfarenheter som mental tränare/coach till elitidrottare som tillsammans tagit 285 OS-, VM- och SM-medaljer, varav 60 guld. De idrottsstjärnor som medverkar i boken har sammantaget tagit 44 OS- och VM-medaljer, varav 12 guld. Han coachar även framgångsrika företag, politiker, entreprenörer, studenter och ledare, varav flera medverkar i boken.

Jag tror att mental träning kan var drivkraften för många människor. Att jobba med mental träning är ett tecken på att du vill utvecklas och bli en bättre människa.

Peter Haber, skådespelare

Mental träning är nyckeln som gör att jag kan vara mitt bästa jag och leva det liv jag vill leva.

Frida Karlsson, skidåkare

För mig är det självklart att på samma sätt som jag går till gymmet för att få bättre fysik, arbetar jag med mental träning för att jag vill utvecklas och bli ännu bättre i allt jag gör. De som jobbar med att stärka sig själva mentalt är personer som vill utvecklas, som vill må bra och prestera bättre.

Marcus Ericsson, världsstjärna inom racingsporten
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mental träning för alla : en bok för dig som vill må bra, utvecklas och prestera bättre
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Vägen tillbaka : må bra, prestera bra!

  Helena Ekholm, Stig Wiklund, Sara Olsson

  I boken Vägen tillbaka får du följa Helena Ekholm under ett avgörande år i hennes liv, som sträcker sig från ett misslyckat OS i Vancouver 2010 till ett framgångsrikt VM i Khanty- Mansiysk 2011. Första gången du möter Helena är öppenhjärtigt om de...

 • Huvudrätt : mental träning för alla

  Lars-Eric Uneståhl, Stig Wiklund, Johan Olsson, Sara Olsson

  ALLA HAR NYTTA AV DE VERKTYG för mental träning som många elitidrottare använt sig av i decennier. Den här enkla, mentala kokboken är sprungen ur erfarenhet och forskning. Här finns recept på lättsmälta portioner. Gott om plats för noteringar, frå...