Jag ska klara det! (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (22.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Böckerna om Beppe (del 2)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Filip Johansson
Utgivningsdatum
2022-11-30
Förlag
Speja Förlag
Illustratör/Fotograf
Kajsa Hallström
ISBN
9789189333345

Jag ska klara det! Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2022-11-30

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det händer mycket den här våren när skolmästerskapet i friidrott närmar sig. Beppe har legat i hårdträning och hoppar högre än någonsin tack vare att hon lärt sig dykstil i höjdhoppet. Men så kommer läraren med den där dumma regeln. Flickor får inte hoppa dykstil. De måste saxa över höjdhoppet. Och det är en regel som måste följas.

Beppe blir arg som ett bi. Hur ska hon nu lyckas ta medalj på Skolmästerskapet? Som tur är så är Beppe envis. Hon ska minsann klara det!

Serien om Beppe bygger på författarens egen uppväxt i 50-talets Sverige. Då vuxna hade bestämda åsikter om hur flickor och pojkar skulle vara.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lisbeth Pahnke-Airosto

  • Mitt bästa sommarlov!

    Lisbeth Pahnke-Airosto

    Sommarlovet har precis börjat och Beppe njuter av varje sekund i sommarstugan. Den här sommaren ska hon och pappa bygga en båt och så ska familjen åka på långresa till släkten i Lappland. Men hon är inte beredd på den historia som gammelfaster ber...

  • Jag gör som jag vill!

    Lisbeth Pahnke-Airosto

    Det här är Beppe. Hon heter egentligen Elisabeth, men det är det ingen som säger. Förutom mamma, som ofta brukar sucka och säga: - Ja du Elisabeth, du gör som du vill, det har du alltid gjort! Ja, Beppe brukar få som hon vill, men i skolan är det ...