Den som måste döden dö (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (116.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den som måste (del 1)
Läsålder
12-15 år
Inläsare
Sofia Rönnegård
Utgivningsdatum
2022-11-23
Förlag
Speja Förlag
Illustratör/Fotograf
Li Söderberg
ISBN
9789189333567
Den som måste döden dö (ljudbok)

Den som måste döden dö Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-11-23

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Nu är det snart dags. Jag ska dö."

Det finns så mycket jag skulle vilja berätta. Men jag kommer inte hinna det. Ingen läkare kan säga hur lång tid jag har kvar att leva, men jag kan se i deras ögon och höra på deras röster, att det inte är långt kvar.

Ibland är jag rädd, ofta på natten när jag inte kan sova. Då kommer tankarna om vad som händer när man dör och hur man gör? Är det som att man tar ett hopp, rakt ut i vad-det-nu-är. Eller händer det bara? Jag är snart färdig, jag måste bara komma på hur jag ska kunna säga hej då till Moa först.

För ett och ett halvt år sen fick My cancer. Och nu ska hon dö. Nu, när hon precis håller på att få en pojkvän. Nu, när det precis är på väg att bli jul. Men det gör inte så mycket längre. Att hon ska dö alltså. My tycker ändå att hon haft ett bra liv. Dessutom är hon så trött. Hela tiden. Men hur ska hon kunna säga hej då till sin bästa kompis? Hur gör man när man säger hej då för alltid?

Den som måste döden dö är en bok om att dö. Om vänskap, familj, sorg, cancer och om livet och kärleken. Läs också Den som måste livet leva, boken om Mys bästa vän Moa, som lever vidare när My dör.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Linda Wahlund