Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2017-09-21
Förlag
Bokpro
Medarbetare
Arvidsson, Rikard (form) / Edmunds, Jonty (foto)
Dimensioner
246 x 178 x 20 mm
Vikt
768 g
SAB
Rbz Eriksson, Anders
ISBN
9789189336766
"Skjorta rätt ut!" (inbunden)

"Skjorta rätt ut!"

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2017-09-21
227
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vad tusan har Ahola ätit idag? frågade Fabrizio. VM-titeln höll på att rinna mig ur händerna. Jag var stark, oerhört stark, men mäktade inte med Mika Aholas fart. Trots att det kändes tungt gav jag inte upp. Och det är mitt kännetecken, att aldrig ge upp. Tävlingen är aldrig över förrän mållinjen passerats. Anders Eriksson är med sina sju VM-guld en av världens genom tiderna bästa enduroförare. I skolan skrev Anders en uppsats om att han skulle bli världsmästare. Så blev det. Men hur lyckades han ta sig till toppen och hålla sig kvar år efter år?

Vi får följa Anders framgångsrika resa i den stentuffa motorcykelsporten som ställer enormt höga krav om du vill bli bäst. Han skadades mycket svårt under en träningsolycka i Finland 2005, som kunde kostat honom livet. Skulle han kunna tävla igen?

Boken ger en inblick i allt hårt arbete och alla uppoffringar som krävts. Den fångar också härliga och fantastiska ögonblick under Anders tid som proffs och fabriksförare i Sverige, Italien och Tyskland. I Mästarnas mästare deltog Anders Eriksson 2016 och kom på tredje plats. Samma år var han även med i I huvudet på Gunde Svan och Fångarna på Fortet .

Författaren Johan Ahlberg har i över 20 års tid jobbat som journalist och testförare på flera av landets främsta motorcykeltidningar. Han har under många år följt Anders Erikssons tävlingskarriär med stort intresse, och själv genomfört ett antal endurotävlingar, bland annat Gotland Grand National och Novemberkåsan.

Provläs på provlas.se

https://www.provlas.se/bladdra/9789189336766/
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. "Skjorta rätt ut!"
 2. +
 3. En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon

De som köpt den här boken har ofta också köpt En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon av Patrick Ekwall (inbunden).

Köp båda 2 för 426 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av "Skjorta rätt ut!". Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Julklapp!
  Inger Gangfors, 23 oktober 2017

  Har inte läst den . Jag ska ge bort den i julklapp!
  Med vänlig hälsning Inger Gangfors Bykvarnsgatan 22 57539 Eksjö.

Visa alla 1 recensioner