Mina vänner och alla jag känner (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
140
Utgivningsdatum
2021-12-20
Förlag
S. T. O. P. Bok
Medarbetare
Skåhlberg, Anette (form)
Dimensioner
220 x 140 x 13 mm
Vikt
367 g
ISBN
9789189355187

Mina vänner och alla jag känner

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-12-20
144
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Låt dina vänner skriva i den här boken och lär känna dem bättre. Det blir en karta över vilka de är, dina vänner och de du känner.

En bok som blir ett fint minne om alla som du möter på din väg genom livet.

"I hela mitt liv har jag gillat Mina vännerböckerna. Jag har haft väldigt många som jag har skrivit fulla genom åren. Tyvärr blev de allesammans förstörda i en källares översvämning i mitt förråd för en del år sedan. Men alla minnen från böckerna och alla vänner som har fyllt i, till och med människor jag knappt känt fick mig länge att läsa om och om igen, och må bra. Jag tyckte om de där sidorna som blev ett slags fotografier fast med ord.. Jag minns särskilt en gång när jag åkte tåg och mannen bredvid satt och läste. Jag var runt tjugo och han var någonstans mellan sjuttio och åttio. Jag frågade honom om han ville fylla i min Mina vänner-bok och det ville han. Sedan bjöd jag honom på fika som tack. Jag kommer ihåg att jag gillade att läsa det han skrivit länge efteråt, eftersom det var som att få en bit livshistoria i sina händer. Nu har jag bestämt mig för att göra en egen Mina vänner-bok. Därför har jag nu samlat allt det som jag tycker vore kul att svara på och också att låta andra svara på, i denna bok. Jag hoppas du som har den här boken får den fylld med människor, liv och vänner och andra du känner, och till och med en och annan främling. Det är genom alla möten som vi växer som människor, och det är härligt att lära känna sig själv genom andra. Ha fina steg på den vägen. Och mycket nöje med boken!" Anette Skåhlberg
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mina vänner och alla jag känner
 2. +
 3. Golfarens 201 bästa ursäkter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Golfarens 201 bästa ursäkter av Marcus Cato (inbunden).

Köp båda 2 för 303 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mina vänner och alla jag känner. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Många bra frågor att besvara
  Marias bokhylla, 3 mars 2022

  Jag vet inte hur många "Mina vänner"-böcker jag hade i låg- och mellanstadiet, men de var alltid en stor glädje att läsa igenom. Anette Skåhlberg skriver i inledningen att hon har exakt samma minnen av sina böcker och har därför valt att ge ut en egen.

  För varje person (runt 30 personer totalt ryms) som ska fylla i boken finns två uppslag, fyllda med saker att svara på. Både saker som man kan känna igen från andra liknande böcker, som intressen och hårfärg men också annat som "Det hä... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anette Skåhlberg