Frostänglar (ljudbok) Spara 74%
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (305.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
David Ritter-serien (del 2)
Inläsare
Magnus Roosman
Utgivningsdatum
2022-02-15
Förlag
Bokförlaget Nona
ISBN
9789189357013

Frostänglar Ljudbok

(145 röster)  |   Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-02-15

Styckköp

39 149 Du sparar 110 kr!
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En nagelbitare i David Ritter-serien omöjlig att sluta läsa!

Kriminalkommissarie David Ritter befinner sig i sitt semesterhus på Gotland, när en sexårig flicka försvinner plötsligt. Det dröjer bara timmar innan ytterligare ett barn anmäls saknat. Nästa dag hittas ett av barnen livlöst i snön och paniken bryter ut på ön. Den lokala polisen inser snabbt att de behöver Ritters hjälp.

Jakten på förövaren blir till en otäck kamp mot klockan, där varje ledtråd bara leder till nya vändningar och fler frågor. Ju närmare sanningen Ritter kommer, desto mer skrämmande ter sig fallet och han inser att han åter är hack i häl på en sinnessjuk galning.

Frostänglar är den fristående uppföljaren till Nattväkten och andra delen i serien om den intuitive kriminalkommissarien David Ritter.

Ramona Ivener är född 1978. Hon har en bakgrund som forskare och universitetslektor, är filosofie doktor i historia, dramatiker och skönlitterär författare. Ramona är en kulturälskande naturmänniska som trivs bäst nära havet på Gotland där hon växte upp.

En av framtidens deckardrottningar du inte vill missa. FEMINA
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Frostänglar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Otroligt spännande
  Emma, 17 januari 2024

  Det var svårt att ta paus från lyssnandet!

 2. I en klass för sig
  -, 24 maj 2023

  Jag har lyssnat på många böcker och är ganska kräsen. Nu har jag lyssnat på 2 av denna författaren och wow! Det är i nuläget endast Pascal Engman som är konkurrent!!

 3. Spännande
  Jenny, 6 april 2023

  Spännande bok med bra intrig och avslut, den tappar inte farten utan håller tempot till slutet, helt klart läsvärd, eller lyssnansvärd, bra inläst!

 4. Ruskig historia
  - (Malmö), 9 mars 2023

  Bra skrivet men hatar när barn blir skadade som i denna historia. Mycket spännande precis som föregångare! Ser fram emot en 3:e bok!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Ramona Ivener