En ateljé i Paris (inbunden) En ateljé i Paris
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
424
Utgivningsdatum
2022-03-09
Förlag
Bokförlaget NoNa
Översättare
Christina Norrman
Originaltitel
Un appartement à Paris
Dimensioner
215 x 140 x 34 mm
Vikt
626 g
SAB
Hce
ISBN
9789189357082
En ateljé i Paris (inbunden)

En ateljé i Paris

(11 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-03-09
79 215
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Polisen Madeline har rest från London till Paris för att få lite tid för sig själv och i lugn och ro tänka över sitt liv. På grund av en dubbelbokning blir hon dock tvungen att dela den ateljé som hon hyrt i hjärtat av Paris med författaren Gaspard, som kommit från USA för att skriva ostört.

Ateljén har tillhört den mytomspunne konstnären Sean Lorenz, och är forfarande fylld av hans passion för ljus och färg. Men Lorenz sista tid i livet präglades av sorg efter att hans lille son mördats. Både Madeline och Gaspard blir besatta av konstnärens öde och bestämmer sig för att spåra upp de tre tavlor han påstås ha målat strax före sin död.

De inser snart att den nyckfulle konstnären bär på en fruktansvärd hemlighet och i sökandet efter sanningen kommer Madeline och Gaspard att tvingas möta sina egna demoner ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av En ateljé i Paris. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg. 3 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 18 oktober 2022

  Betyg: 3 av 5 - 📚 - Nu har jag läst alla böckerna av den franska författaren Guillaume Musso, som finns översatta till svenska. Han har skrivit drygt tjugo böcker, men bara fem finns på svenska. En sjätte bok kommer i februari. Jag har tyckt om alla fem böckerna, men ändå tyckt rätt så olika. Dom tidigare böckerna har fått 3,5, 4, 4,5, och 5 i betyg från mig. Och den här får 3 i betyg. Så det här var den sämsta hittills av honom, tycker jag. (Den bästa hittills tycker jag är Samtal fr... Läs hela recensionen

 2. Storslagen läsupplevelse
  @i_min_bokhylla (instagram), 29 september 2022

  Guillaume Musso är en stor favorit hos mig sedan jag läste första boken Samtal från en ängel, han växte ytterligare i mina ögon med Central Park och Återträffen och när jag inte tror att det kan bli bättre slår han till med En ateljé i Paris.

  En oförutsägbar och spännande läsning som engagerar med sina fantastiska person och miljöbeskrivningar. Med oväntade vändningar på ett formidabelt språk med driv och flyt.

  En ateljé i Paris är en bok man kommer in i direkt på första sid... Läs hela recensionen

 3. Spännande till sista sidan
  Marias bokhylla, 22 maj 2022

  På grund av en dubbelbokning flyttar Madeline och Gaspard in i samma hus, när de egentligen tänkt sig att vara på egen hand av olika anledningar. Ingen av dem vill egentligen vara den som flyttar ut därifrån och i slutändan är båda så intresserade av den tidigare ägarens liv att de istället bestämmer sig för att nysta i det och hitta de tavlor han påståtts ha målat precis innan han dog. Den tidigare ägaren Sean Lorenz var konstnär, men slutade måla när hans son och fru kidnappades och sonen m... Läs hela recensionen

 4. Fängslande
  veronicas_bok_bak_liv, 30 april 2022

  Polisen Madeline har rest till Paris för att få lite tid för sig själv, boendet är bokat sen innan - en ateljé som tillhört den mytomspunna konstnären Sean Lorenz. Väl framme så har det skett en dubbelbokning så hon blir tvungen att dela boendet i ateljén med författaren Gaspard. Båda fängslas av konstnärens öde och blir besatta att hitta de tavlor som han påståtts måla innan sin död.

  Jag har tidigare läst författarens böcker och han har verkligen seglat upp som en liten favorit hos... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Guillaume Musso