Och nu är du tillbaka (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Kärlek i Cornwall & Cotswolds (del 6)
Antal sidor
469
Utgivningsdatum
2022-03-15
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Maggie Andersson
Originaltitel
And Now You're Back
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hce
ISBN
9789189357143
Och nu är du tillbaka (pocket)

Och nu är du tillbaka

(15 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2022-03-15
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Under en magisk resa till Venedig blev Didi förälskad i Shay Mason. I ett halvår var de lyckliga tillsammans och Shay fick jobb på Didis föräldrars hotell i Cotswolds, men sen hände något som förändrade allt. Den lilla byn försattes i chock och Shay försvann.

Tretton år har gått och ingen hade förväntat sig att höra av Shay igen. Men en dag, från ingenstans, återvänder han till Elliscombe för att uppfylla sin pappas sista önskan. Didi, som numera är hotellföreståndare och snart ska gifta sig, får sitt liv ställt på ända. Shay flyttar in i den bästa sviten på hennes hotell och sätter på så vis igång en mängd rykten och en händelsekedja som påverkar hela byn. Elliscombes invånare har alla sina egna historier och hemligheter, mer sammanlänkade än någon kunnat ana.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Och nu är du tillbaka. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En drömbok åt en drömmare
    Lena Johansson, 31 januari 2024

    Helt klart en bok för yngre människor som lätt faller i trans i sina rosendrömmar. För oss lite äldre kommer tanken "vad kunde blivit" till bilden av någon ungdomskärlek Klart underhållande

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jill Mansell