Tusen piskrapp (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (329.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Wolf-serien (del 2)
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2022-01-10
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Leif Jacobsen
ISBN
9789189357211
Tusen piskrapp (ljudbok)

Tusen piskrapp Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-01-10

Styckköp

120

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den danske serimördaren som den ryska polisen Inessa Artemiev har varit på jakt efter genom Europa har lyckats överlista och kidnappa henne. Hon är i hans våld och Wolf beger sig mot Krakow i en desperat jakt på seriemördarens gömställe. Det blir en ojämn kamp mot klockan Wolf måste hitta Inessa innan galningen torterar och tar livet av henne, innan han lägger ut dådet för allmän beskådan på internet.

I Saudiarabien tilldelas en bloggare femtio av tusen piskrapp bunden i en stolpe. Hans enda brott var att uttrycka en åsikt om landets religiösa regim. Wolf får i uppdrag av organisationen han jobbar för att befria den fängslade bloggaren innan han hinner utsättas för fler delar av sitt spöstraff. Samtidigt, hemma i Danmark, står Wolfs psykiater Anna inför ett allvarligt dilemma. Hon har nämligen fått bevis för att han har ingått i ett olagligt uppdrag i Afghanistan.

Wolf inleder en kamp mot klockan och det förflutnas demoner i hopp om att rädda fler än ett liv. Men klarar han att inte ge efter för den stenhårda pressen?

Detta är den andra boken om den oberäknelige före detta elitsoldaten Andreas Wolf.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nis Jakob

  • Den döde ryssen

    Nis Jakob

    Den döde ryssen är den första delen i Nis Jakobs thrillerserie om den före detta elitsoldaten Andreas Wolf. Den före detta elitsoldaten Andreas Wolf har precis förlorat sitt jobb som polis efter en blodig skottlossning. Han erbjuds då ett välbetal...

  • Missil

    Nis Jakob

    I Ryssland jagas Inessa av den danska seriemördaren som med hjälp av maffian vill se henne död. Hans plan är att ta Inessas familj som gisslan för att tvinga henne att lämna sitt gömställe. Hemma i Danmark ställs saker och ting på sin spets när Wo...