Missil (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Wolf-serien (del 3)
Utgivningsdatum
2022-07-20
Förlag
Bokförlaget NoNa
Översättare
Leif Jacobsen
SAB
Hce
ISBN
9789189357235
Missil (inbunden)

Missil

Inbunden Svenska, 2022-07-20
179
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
I Ryssland jagas Inessa av den danska seriemördaren som med hjälp av maffian vill se henne död. Hans plan är att ta Inessas familj som gisslan för att tvinga henne att lämna sitt gömställe.

Hemma i Danmark ställs saker och ting på sin spets när Wolfs flickvän Anna hamnar på intensivvårdsavdelningen eftersom hon är lite för intresserad av Wolfs blodiga upplevelser i Afghanistan, samt av rykten gällande statsministerns inblandning i hemliga valfonder och pengatvätt.

I samma veva skickas Inessa och Wolf till Peking av sin arbetsgivare och måste, under sken av att vara ukrainska raketexperter, infiltrera en kinesisk underrättelsetjänst i ett skrämmande spel om nordkoreanska kärnvapen. Deras främsta mål är att likvidera en grupp missilingenjörer på väg till Nordkorea. Kommer de att lyckas med livet i behåll?

Den explosiva tredje delen i thrillerserien om oförglömlige Andreas Wolf.
Visa hela texten

Fler böcker av Nis Jakob

  • Tusen piskrapp

    Nis Jakob

    Den danske serimördaren som den ryska polisen Inessa Artemiev har varit på jakt efter genom Europa har lyckats överlista och kidnappa henne. Hon är i hans våld och Wolf beger sig mot Krakow i en desperat jakt på seriemördarens gömställe. Det blir ...

  • Den döde ryssen

    Nis Jakob

    Den döde ryssen är den första delen i Nis Jakobs thrillerserie om den före detta elitsoldaten Andreas Wolf. Den före detta elitsoldaten Andreas Wolf har precis förlorat sitt jobb som polis efter en blodig skottlossning och ett våldsamt överfall på...