Den döde ryssen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Wolf-serien (del 1)
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2021-10-04
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Leif Jacobsen
ISBN
9789189357266
Den döde ryssen (e-bok)

Den döde ryssen E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-10-04

Styckköp

120

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den döde ryssen är den första delen i Nis Jakobs thrillerserie om den före detta elitsoldaten Andreas Wolf.

Den före detta elitsoldaten Andreas Wolf har precis förlorat sitt jobb som polis efter en blodig skottlossning och ett våldsamt överfall på några kollegor. Han erbjuds då ett välbetalt jobb av ett hemligt sällskap som opererar över hela jorden för att skapa en bättre värld med metoder som är hårdföra och helt klart olagliga.

Samtidigt gör den ryska polisen Inessa sina egna privata efterforskningar i jakten på en dansk seriemördare som mördar östeuropeiska kvinnor och lägger ut morden på nätet. När Wolf skickas ut på ett livsfarligt uppdrag inom den ryska maffian och hamnar i ett utsatt läge ber det hemliga sällskapet Inessa om hjälp.

I samma veva är Wolfs privatliv i upplösningstillstånd. Han har en tumör som är som en tidsinställd bomb i huvudet och ett mörkt kapitel ur hans historia som elitsoldat tränger sig på. Hinner han göra något bra för sin familj, eller för världen, innan hans tid är ute?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nis Jakob

  • Tusen piskrapp

    Nis Jakob

    Den danske serimördaren som den ryska polisen Inessa Artemiev har varit på jakt efter genom Europa har lyckats överlista och kidnappa henne. Hon är i hans våld och Wolf beger sig mot Krakow i en desperat jakt på seriemördarens gömställe. Det blir ...

  • Missil

    Nis Jakob

    I Ryssland jagas Inessa av den danska seriemördaren som med hjälp av maffian vill se henne död. Hans plan är att ta Inessas familj som gisslan för att tvinga henne att lämna sitt gömställe. Hemma i Danmark ställs saker och ting på sin spets när Wo...