Tysta tårar (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (195.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Simon Edenroth
Utgivningsdatum
2021-11-08
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Susanne Nobel
ISBN
9789189357563

Tysta tårar Ljudbok

(4 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-11-08

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Joe var bara fem år när han bevittnade den fruktansvärda olyckan som dödade hans pappa och det gjorde honom bokstavligen stum. Han talade inte på fyra och ett halvt år, vilket betydde att han var oförmögen att be någon om hjälp när hans liv förvandlades till ett levande helvete.

Joes mamma och två av hans äldre bröder slog honom, våldtog honom och låste in honom i källaren. Ibland lämnades han naken i mörkret i tre dagar utan mänsklig kontakt och tvingades slicka upp matrester från golvet.

Våldet och de sexuella övergreppen blev allt värre då fler människor, inklusive hans styvfar, inbjöds att utnyttja honom. Det enda räddningen för Joe var vänskapen med en av hans bröder och hans enda skolkamrat, som båda visade honom att kärlek är möjlig även i de mörkaste situationer. När Joe var fjorton lyckades han till slut fly.

Joes berättelse från insidan av den mörkaste av gömda världar är en skildring om hur en liten pojke lyckades hitta styrkan att överkomma nästan omöjliga odds och växa upp och bli en betydelsefull man.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tysta tårar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Finner inga ord
    Rebecca, 17 augusti 2023

    Det här är överlägset den mest gripande, ofattbara, hjärtskärande berättelse jag har läst i mitt liv.

    Vissa sidor i boken går nästan inte att läsa alls. Det är en riktig käftsmäll, och man blir obeskrivligt arg på myndigheterna och pedagogerna i sammanhanget, hur människor kan vara så fruktansvärt oförstående, blinda och totalt döva inför sanningen. Att dessa övergrepp kunde fortgå på de sätt de gjorde är så fruktansvärt. Det borde vara olagligt att bry sig så lite om sina medmännis... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Joe Peters