Korphugg (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (428.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Tusenårsriket (del 5)
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2022-10-31
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Öyvind Vågen
ISBN
9789189357631
Korphugg (ljudbok)

Korphugg Ljudbok

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-10-31

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Fader Poppo har döpt kung Harald Blåtand, och Palnatoke är rasande, även om han vet att Haralds dop var just det som hindrade Otto den store från att fortsätta sitt korståg mot Danmark och övriga Norden. Av samma anledning har Harald gett Palnatoke en kista full av silver och beordrat honom att skapa en armé av krigare så stark att Otto tänker efter två gånger innan han skickar sina tusentals kavallerikrigare mot Danmark igen. För det kommer en nästa gång, det är Harald säker på.

Palnatoke tar med sig sin krigshärjade besättning till ön Joms. Där påbörjar han bygget av Jomsborg och sprider samtidigt ryktet att bara de bästa krigarna i norr kommer att få en vapensköld och en sovplats i Jomshallen.

Korphugg är del 5 i den spännande och underhållande berättelsen om en tid då danerna - i strävan efter rikedom, skaldernas lovprisning och evig ära - ständigt stred mot varandra och otaliga andra folkslag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Korphugg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Som en krigares dagbok för 1000 år sedan
    -, 5 december 2022

    Har läst de 4 tidigare i serien och ville testa Korphugg del 1 som ljudbok, då jag kör bil i jobbet. Blev med beröm godkänt. Stefan Sauk är suverän som uppläsare och detta är en historia skriven med både spänning och intressanta karaktärer. Språket är mustigt och det känns som författaren lyckats få huvudkaraktären att på ett fängslande sätt berätta sin historia för läsaren/lyssnaren. // Ser fram mot del 2 av Korphugg //

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tonny Gulløv