Rekryteringen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Trickster (del 1)
Antal sidor
560
Utgivningsdatum
2022-03-23
Förlag
Bokförlaget NoNa
Medarbetare
Eineus, Jörgen (form)
Dimensioner
216 x 142 x 41 mm
Vikt
776 g
SAB
Hc
ISBN
9789189357679
Rekryteringen (inbunden)

Rekryteringen

(7 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden Svenska, 2022-03-23
210
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ina Farkas, ett hittebarn med trasslig bakgrund, har dragits in i den undre världen där hennes enda barndomsvän har vuxit upp. Paradoxalt nog har hon i samma veva dessutom arbetat som utredare för polisen i Malmö . En dramatisk händelse som gör att hennes två världar kolliderar gör att Ina hamnar i fängelse för mord, men innan hon vet ordet av är hon frisläppt igen och hatad av både poliserna hon brukade jobba med och den kriminella familjen hon var en del av.

När allt ser som mörkast ut funderar Ina på att ta sitt liv, men då anländer ett rekommenderat brev med en förstaklassbiljett till en paradisö och ett helt nytt pass, med ett annat namn Isabella King men hennes bild. Avsändaren är en hemlig organisation som kallar sig Trickster.

Trickster har till synes oändliga resurser och vill värva Ina till sin organisation. De erbjuder henne ett nytt liv om hon antar deras första uppdrag: att infiltrera den svenska extremhögern. Är Ina Farkas villig att offra allt för att bli en Trickster?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Rekryteringen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande och sjukt obehagligt
  Marias bokhylla, 15 oktober 2022

  Halina "Ina" Farkas tycker att det är viktigt att göra det som är rätt. Vad som hon anser vara rätt, däremot, är inte alltid helt i enlighet med vad lagen tycker. Så när hon hamnar i fängelse för mord, tycker hon att står rätt till och går enligt en mycket okänd plan. När hon plötsligt och oväntat blir frisläppt, ställs hela hennes världsbild på ända.

  Ina får ett erbjudande om att ingå i en hemlig organisation som kallar sig Trickster, och ska i så fall infiltrera ledarskiktet i extr... Läs hela recensionen

 2. En badass hjältinna
  @i_min_bokhylla (instagram), 29 september 2022

  Ina Farkas är en riktig badass, stark, smart och ingen man jävlas med. Hon är även huvudkaraktären i Caroline Grimwalkers nyaTrickster serie.

  En laddad, tät och skickligt skriven thriller med hög spänning och adrenalin.

  Rekryteringen är en femhundrafemtio sidig sträckläsning som är omöjlig att lägga ner, så börja inte med den på kvällen för då är du vaken hela natten. Berättelsen, språket, drivet, flytet, allt är på topp. Oväntade vändningar och en intrig som stundtals får d... Läs hela recensionen

 3. Wow!
  veronicas_bok_bak_liv, 29 juli 2022

  Ina Farkas, ett hittebarn med trasslig bakgrund har dragits in i den undre världen. Hon arbetar som utrederare för polisen i Malmö, efter en dramatisk händelse kolliderar hennes två världar och Ina hamnar i fängelse för mord, men blir efter en tid plötsligt frisläppt. Ute i friheten känns allt mörkt tills det en dag kommer ett rekommenderat brev med en förstaklassbiljett till en paradisö - nytt pass med annat namn, men hennes bild på. Avsändaren är en hemlig organisten som kallar sig Trickste... Läs hela recensionen

 4. Vilken käftsmäll - så bra
  @bettan_bokprataren (Örebro), 10 juni 2022

  Del 1 i Trickster-serien
  Vilken käftsmäll! Full gas från börja och jag bara sugs in i intrigen. Det tack vare det rappa språket de välgenomtänkta dialogerna och med ett driv som är helt galet.
  Dessutom glimrar det till med en hel del humor emellanåt vilket ger boken ytterligare en dimension.
  Det här är en bok som jag tokgillar och betyget hade blivit en fullpottare om det inte var lite väl mycket James Bond här och var.
  Jag ser fram emot del 2 så jag får hänga med dessa karakt... Läs hela recensionen

 5. Älskar den här boken!
  Bokhyllaniskuggan, 4 maj 2022

  ❥ Recension

  Del 1 i Trickster-serien.

  Make till boksmälla får man leta efter! Herreminjävel vilken makalöst bra bok! Och nu ska jag behöva vänta ett helt år till nästa! Orättvist!

  Till att börja med besitter Caroline Grimwalker ett rappt och humoristiskt språk som driver på berättelsen otroligt bra. Jag garvar högt flera gånger. Sen är själva berättelsen fängslande, originell och vansinnigt spännande! Hade jag varit en nagelbitare hade det droppat blod från m... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Caroline Grimwalker