Försvunnen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-10-03
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Christina Norrman
ISBN
9789189357761
Försvunnen (e-bok)

Försvunnen E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-10-03
139
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En liten flicka försvinner spårlöst från ett köpcentrum i Kalifornien. Fem år senare dyker hon plötsligt upp igen på exakt samma plats hon försvann ifrån.

Femåriga Laylas spårlösa försvinnande från ett köpcentrum i Los Angeles blir för tung för hennes föräldrar att bära och tragedin slutar i skilsmässa.

Fem år senare hittas Layla på exakt den plats där hon försvann. Hon lever och verkar inte skadad, men har slutat tala. Trots stor glädje över återföreningen finns många frågor. Var har Layla varit i alla dessa år? Med vem? Och framför allt: varför kom hon tillbaka?

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Försvunnen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 16 oktober 2022

    Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Den franske författaren Guillaume Musso har gett ut ett tjugotal böcker i sitt hemland. Hittills så finns det fem av dom översatta till svenska, och jag har nu läst fyra av dom. Jag har tyckt om alla dom tre tidigare, och dom har fått 3,5, 4, och 5 i betyg från mig. Den här boken, Försvunnen, får 4,5 i betyg från mig. Den var spännande, lättläst, gripande, och oförutsägbar. Och jag kan helt klart rekommendera boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Guillaume Musso