Judaskyssen (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (397.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Dan Sommerdahl-serien
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2023-02-20
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Carla Wiberg
ISBN
9789189359079
Judaskyssen (ljudbok)

Judaskyssen Ljudbok

(9 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2023-02-20

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Innerst inne anade konstläraren Ursula Olesen hela tiden att det var för bra för att vara sant: den snygge Jakob kunde omöjligt hysa äkta känslor för henne. Men efter ett euforiskt halvår vågade hon börja tro på kärleken. De tillbringade all ledig tid tillsammans och målade upp storslagna planer för sin gemensamma framtid.

Så en dag är Jakob borta. Spårlöst försvunnen. Ursulas bankkonton är tömda. I ren förtvivlan försöker hon ta sitt liv. Men verkligheten tvingar henne tillbaka, nu krävs handlingskraft. Ursula kan inte med att kontakta polisen för att anmäla en solochvårare, det känns förödmjukande. I stället kontaktar Ursula privatdetektiven Dan Sommerdahl, som är pappa till en av hennes elever, för att med hans hjälp spåra Jakob och få tillbaka det han stulit. Så diskret som möjligt.

Men vem är egentligen Jakob Heurlin? Kvinnor över hela landet vittnar om samma sak, en ung man som har lyckats lura av dem enorma summor. Hur hittar han sina offer och vad är det som driver honom? Dan Sommerdahl förstår att den till synes banala historien är mörkare än vad man kunnat ana och det är inte helt ofarligt att jobba sig in mot dess kärna ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Grue