Det sista han sa (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-07-11
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Molle Kanmert Sjölander
ISBN
9789189359321
Det sista han sa (e-bok)

Det sista han sa E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-07-11
64
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Skydda henne." En flicka knackar på dörren och lämnar en lapp till Hannah Hall. Den är från Owen, hennes man. Trots sin förvirring och sina farhågor förstår Hannah direkt vem som avses: Bailey, Owens sextonåriga dotter - som förlorade sin mamma i späd ålder och som vill ha så lite som möjligt med sin styvmor att göra. Hannahs desperata samtal till Owen förblir obesvarade, FBI anhåller hans chef och både de och polisen dyker oannonserade upp vid deras hem. Hon förstår att mannen hon gifte sig med för ett år sedan inte är den han utgett sig för att vara. Den enda länken till att få reda på vem Owen egentligen är - och varför han har försvunnit - är Bailey. När de tillsammans börjar lägga ihop pusselbitarna inser Hannah och Bailey att livet aldrig mer kommer att bli detsamma ...

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det sista han sa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg. 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 23 augusti 2022

    Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Den här boken, Det sista han sa, av den amerikanska författaren Laura Dave, är den första boken av henne som har översatts till svenska. Hon har tidigare skrivit ytterligare fem böcker, som inte finns översatta. Jag tyckte mycket om den här boken, så jag hoppas på att fler böcker av henne kommer att översättas. Kan absolut rekommendera boken till alla som tycker om lättlästa spänningsromaner.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Laura Dave