På ett ögonblick (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
394
Utgivningsdatum
2022-12-27
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget NoNa
Översättare
Mari Höglund
Originaltitel
In an instant
Dimensioner
216 x 143 x 30 mm
Vikt
514 g
SAB
Hce
ISBN
9789189359581
På ett ögonblick (inbunden)

På ett ögonblick

(6 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-12-27
209
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
På ett ögonblick Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Livet är över på ett ögonblick för sextonåriga Finn Miller när hon och tio andra personer störtar rakt nerför ett berg i en fruktansvärd bilolycka. I gränslandet mellan liv och död ser Finn hjälplöst på när de hon älskar kämpar för sina liv.

De överlevande måste fatta omöjliga beslut och plågas i efterhand av sorg och ånger på grund av sina val. Finn kan inte släppa taget utan vakar över dem, medan de försöker återgå till sina liv. Hennes pappa Jack vill hämnas på den enda person han kan ge skulden förutom sig själv. Mo, hennes bästa vän, söker modigt efter sanningen när berättelsen om vad som hände förvanskas. Finns syster Chloe känner av hennes närvaro och längtar efter att förenas med henne. Deras mamma Ann räddade alla men förföljs av dåligt samvete för de val hon gjorde. Finn måste ge sig av, men hur kan hon göra det när livet har slagits i spillror för hennes familj?

På ett ögonblick är en gripande roman om kärlekens kraft, familjens betydelse och att gå vidare även när det verkar helt omöjligt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. På ett ögonblick
 2. +
 3. Grannar i döden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Grannar i döden av Lucy Foley (inbunden).

Köp båda 2 för 436 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av På ett ögonblick. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 26 januari 2023

  Betyg: 5 av 5 - 📚 - Den amerikanska författaren Suzanne Redfearn har gett ut sex stycken böcker i USA, men den här boken, På ett ögonblick, verkar vara den första som har översatts till svenska. Jag hoppas verkligen på att fler av hennes böcker översätts, för den här boken var mycket, mycket bra. Den var lite annorlunda skriven, lättläst, spännande, otäck, tänkvärd, och mycket gripande och berörande. Kan verkligen varmt rekommendera den. Jag lyssnade på boken, och den var suveränt inläst av Lo Kauppi.

 2. Årets bästa bok
  @marias_bocker, 27 december 2022

  På ett ögonblick förändras livet för Finn. Det som skulle blivit en långhelg med skidåkning med vänner och familj slutar abrupt med en bilolycka där Finn omkommer. Genom hennes iakttagelser, i gränslandet mellan död och levande, får man följa händelseförloppet vidare. Hur karaktärerna jobbar tillsammans för att överleva och hur egoistiskt en del agerar för att rädda sig själv. De överlevande förföljs av skuldkänslor, ånger och sorg men trots det kommer ljusglimtar och (åter-)förening tillbaka... Läs hela recensionen

 3. En nagelbitare
  Lidia D - @lidiasboksamling, 19 december 2022

  Du och din familj är på väg till en skidresa när er bil plötsligt får sladd i en kurva och ni faller flera meter ned från ett berg i snö som yr och minusgrader. Ni är elva från början, en dör i kraschen. Vem av de andra tio har företräde till ett fortsatt liv? Precis detta behöver Finn's nära och kära bestämma sig för samtidigt som hon ser på från ovan i gränslandet mellan liv och död.

  Vilken roman! Som läsare fångas jag in redan efter 30 sidor och är fast. Tempot är högt och inte e... Läs hela recensionen

 4. Spännande, rörande och stark bladvändare!
  Sandra @readwithroos, 14 december 2022

  Vilken bok! En olycka kan ske när som helst och vi vet inte hur vi skulle reagera och agera när den sker. I denna bok får vi följa flera karaktärers öden och se hur de hanterar eller inte hanterar efterspelet av olyckan. Hur en olycka kan splittra familjer och förstöra liv, detta är en gripande och rörande berättelse som jag rekommenderar till alla som älskar en roman som man inte kan lägga ifrån sig. När man väl kommit in ett par sidor i boken så är det svårt att lägga i från sig den.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Suzanne Redfearn