Helvetestimmen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-07-25
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Øyvind Vågen
ISBN
9789189359611

Helvetestimmen E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-07-25
129
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det har gått sex månader sedan Mallorys allra sista och katastrofala uppdrag som gruppbefäl i specialförbandet i Afghanistan. Ett uppdrag han minns med ett enda ord: Helvetestimmen. Beslutet han fattade den natten, och konsekvenserna av det, plågar honom. Flera soldater i patrullen miste livet och Donno, en av hans närmaste män från specialförbandet, ligger i koma.

Så kontaktas Mallory av Donnos mamma som behöver hjälp: Scott, Donnos tvillingbror, är spårlöst försvunnen i Sydafrika och polisen vägrar att söka efter honom. Mallory tar sig an uppdraget. Kanske gör han det av dåligt samvete eller kanske för att få upprättelse. Oavsett vilket så har Mallory nu ett mål, och ingenting kommer att kunna hindra honom att nå det.

Ant Middleton har haft en lång och framgångsrik karriär inom den brittiska militären. Han är också känd från den internationella tv-succén Elitstyrkans hemligheter. Ant är en eftertraktad föreläsare och en mycket framgångsrik författare av facklitteratur. Han har bl. a. skrivit Förste man in och Fear bubble. Helvetestimmen är hans första skönlitterära bok.

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ant Middleton