En förlorad vän (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (227.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
STHLM Bakom fasaden (del 2)
Inläsare
Charlotta Åkerblom
Utgivningsdatum
2023-04-24
Förlag
Ordberoende Förlag AB
ISBN
9789189363748
En förlorad vän (ljudbok)

En förlorad vän Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2023-04-24

Styckköp

199

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En tät skildring av det mörker som döljer sig bakom Stockholms glittriga yta, en värld fylld av hemlöshet och missbruk. Hur långt är man beredd att gå för att dölja sanningen? Och vad händer när den till slut kommer fram?

När Malin får se sin barndomsvän Kattis dödsannons väcks gamla minnen till liv. De har inte setts sedan våren då allt gick fel.

Hon bestämmer sig för att ta reda på vad som egentligen hänt hennes vän, och inser snart att Kattis dött under märkliga omständigheter. Hon upptäcker snart att hon inte är ensam i jakten på sanningen, och att det finns andra krafter som gör precis allt för att dölja den. Dessutom tycks hennes död ha ett samband med vad som hände för tjugotvå år sedan. Sökandet får oanade konsekvenser och leder henne till platser hon aldrig trodde hon skulle besöka.

Men det är också en berättelse om förlorad vänskap och viljan att hitta tillbaka till det som varit och svårigheten att behålla det som finns. Hur långt är du beredd att gå för att ta reda på sanningen? Och vad händer när den kommer fram och ger svar du kanske inte vill ha?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Therese Slettengren

  • Blott en dag

    Therese Slettengren

    Nora växer upp på 1960-talet som enda barn till två äldre föräldrar. Hon är mobbad i skolan, och spenderar helst sin lediga tid med pappa Herman som hon har en varm och nära relation till och som hon ser som sin bästa vän. En dag på väg hem från s...

  • De likas lek

    Therese Slettengren

    En lättläst blandning mellan Gossip Girl och Big Little lies. På Östermalm. En ung flicka faller från en balkong. Var det verkligen en olycka eller är det någon som vill tysta henne? Liv och hennes dotter Stella har ärvt en stor lägenhet på Karlap...