Med döden på turné (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Döden på turné (del 1)
Utgivningsdatum
2021-07-24
Förlag
Bookea
ISBN
9789189373013

Med döden på turné E-bok

E-bok,  Svenska, 2021-07-24

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En kvinna hittas strypt med en mystisk inskription i nacken. Helena Sandin från Stockholm får i uppdrag att lösa mordfallet, men det visar sig att mördaren inte var färdig. Fler kroppar och frågor dyker upp men svaren är ingenstans att finna. Samtidigt som Helena måste kämpa med sina personliga problem kommer hon till en isande insikt - mördaren hon söker kan mycket väl vara någon av hennes vänner.

I den spännande kriminalromanen "Med döden på turné" får vi följa rockmusiker och skådespelare i deras yrkesutövning. Tempot är snabbt och säkert som en turnébuss på väg mot nästa gig. Skådespelare, demonregissörer, rockmusiker, kriminalpoliser och inte minst rödhåriga kvinnor har huvudroller i denna kriminalroman där handlingen spelas upp för öppen ridå.

Författaren Rolf Jenner är själv en av Sveriges mest kända skådespelare och musiker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rolf Jenner

  • Scenskräck

    Rolf Jenner

    Kriminalkommissarie Helena Sandin har tillsammans med de rutinerade kriminalassistenterna på Riksmord i Stockholm återigen fått en rad komplicerade mordfall att lösa, denna gång i teatermiljö. Ett av morden inträffar mitt under en föreställning oc...