Digital balans: Uppkopplad,nedkopplad, avkopplad (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (130.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jeanette Juhnestam
Utgivningsdatum
2023-04-24
Förlag
Mindboozt Publications
ISBN
9789189391154
Digital balans: Uppkopplad,nedkopplad, avkopplad (ljudbok)

Digital balans: Uppkopplad,nedkopplad, avkopplad Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2023-04-24

Styckköp

208

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
"En bok i tiden och så viktig. Författaren går direkt från ord till handling och balanserar med vetenskap. Respektfullt lyfter hon exempel och situationer så att läsaren kan känna igen sig, och därmed når hon fram. Det handlar om allas vår hälsa nu och framåt. Rekommenderar varmt denna bok."
Susanne Steenhouwer, Leg Fysioterapeut, ergonom och beteendevetare

Den här boken är för dig som vill få mer energi, bättre sömn och en lugnare hjärna. Den är för dig som vill ha bättre relationer och kanske upplever att personer i din närhet tillbringar för mycket tid online. Eller är det du själv som vill minska din uppkopplade tid?

Det här är en bok utan måsten men med en massa inspiration och verktyg för att skapa en digital balans där det går att använda den moderna, uppkopplade tekniken men samtidigt må bra och få tid över för det som känns viktigt i livet.

Jeanette Juhnestam driver företaget Din balans. Hon har ägnat de senaste 25 åren åt att inspirera andra till att hitta mer återhämtning och bättre balans i livet, något hon gör genom olika hälsoprojekt och föreläsningar. Jeanette är också en av författarna i antologinTips från coachen 1.

digital-balans.se

"En liten, stor bok som är proppfull av reflektioner, vardagsexempel och vetenskapliga fakta. Allt presenterat på ett välskrivet och lättförståeligt sätt. Boken inspirerade mig på ett vänligt och respektfullt sätt till att fundera över hur mina egna val och min livskvalitet kan relateras till mina digitala vanor/ovanor."
Elisabet Karlsson, Hälsopedagog

"På ett klarsynt, reflekterande och lättsamt sätt blandar författaren Jeanette Juhnestam vetenskap och uppmuntrande frågeställningar som bjuder in till perspektiv kring våra digitala vanor. Hur kan var och en av oss hjälpa oss själva till en personlig digital balans som fungerar för oss i vår egen vardag?"
Frida Helsing Ohlsson, YogaKloster
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jeanette Juhnestam