BooztBook Digital balans: Uppkopplad,nedkopplad, avkopplad (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (14.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jeanette Juhnestam
Utgivningsdatum
2023-04-27
Förlag
Mindboozt Publications
ISBN
9789189391185
BooztBook Digital balans: Uppkopplad,nedkopplad, avkopplad (ljudbok)

BooztBook Digital balans: Uppkopplad,nedkopplad, avkopplad Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2023-04-27

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
"I kortversionen tycker jag att du lyckas fånga mig och skapa känslan av att vilja läsa och lära mer. Den provocerar lite, samtidigt som den ger mig en känsla av omtänksamhet. Ödmjukt ber boken mig att tänka till, utan pekpinnar."

Anneli Wallström Söderbom
Projekt- och processledare i framtidsorganisationer

Det här är en kortversion av bokenDigital balans - Uppkopplad, nedkopplad, avkopplad. Det är en så kallad boozt book som är liten nog för att få plats i fickan tillsammans med din mobil och den är så kort att den hinner läsas medan pastavattnet kokar upp.

Boken ger en möjlighet att bli nyfiken på dina digitala vanor och en chans att reflektera över vad du är nöjd med och vad du eventuellt vill förändra. För tänk om det är så att en bättre digital balans kan ge en boozt för din hälsa och utrymme att skapa det liv du önskar?

Jeanette Juhnestam driver företaget Din balans. Hon har ägnat de senaste 25 åren åt att inspirera andra till att hitta mer återhämtning och bättre balans i livet, något hon gör genom olika hälsoprojekt och föreläsningar. Jeanette är också en av författarna i antologinTips från coachen 1.

digital-balans.se

"Tänkvärda frågor varvat med insikter, kunskap och andra personers upplevelser. Jag funderade flera gånger på hur jag gör och hur vill jag ha det? Boken blev en ögonöppnare för mig, så jag rekommenderar verkligen boken."
Jenniefer Johansson
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jeanette Juhnestam