Att bära sig själv (pocket) Att bära sig själv
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
325
Utgivningsdatum
2023-11-15
Förlag
Bookmark Förlag
Dimensioner
178 x 110 x 20 mm
Vikt
178 g
SAB
Ijz Jöback, Peter
ISBN
9789189393004
Att bära sig själv (pocket)

Att bära sig själv

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2023-11-15
49 79 Du sparar 38%
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Peter Jöback artisten, musikern och skådespelaren berättar för första gången om sitt liv i scenens tjänst, och om en pojke vars barndom slogs i spillror.

På ett rehab utanför London tvingas den då 35-årige Peter att konfrontera sig själv. Det blir uppenbart att missbruket är symptom på något annat. Pusslandet leder honom tillbaka till barndomshemmet, trettonrumsvillan i Täby, där Peter växte upp med den sex år äldre brodern, pappan en alkoholiserad entreprenör, och mamman en före detta nattklubbssångerska som fått ge upp sina drömmar.

Peter lär sig tidigt att det finns saker som ska förtigas. Sådant som är skamligt och förbjudet. När föräldrarna har fullt upp med att lappa ihop sig själva finner Peter ett sammanhang och en familj på teatern då han som elvaåring tas upp i en ensemble. Teatern blev hans värld, men det var en vuxenvärld och en fantasivärld.

I ATT BÄRA SIG SJÄLV berättar Peter Jöback för första gången heltäckande och ocensurerat om hur den knubbiga pojken med den sensationella sopranen lyckas bli en av Sveriges största artister, trots sitt bagage av mörka familjehemligheter, skuldkänslor och skam. Det är en självbiografi om att komma till insikt och försoning men också en lustfylld kärleksförklaring till livet med musiken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att bära sig själv
  2. +
  3. Hitler : en biografi. D. 1

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitler : en biografi. D. 1 av Joachim Fest (pocket).

Köp båda 2 för 68 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Att bära sig själv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Så där
    Gudrun , 18 januari 2024

    Inledningsvis var den intressant, sedan blev det mest uppräkning av vad han sysslat med. Den är dock läsvärd och man fick kanske en annan bild av Jöbackl

Visa alla 1 recensioner