Pojken från skogen (pocket) Pojken från skogen
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Wilde (del 1)
Antal sidor
378
Utgivningsdatum
2021-09-15
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Peter Samuelsson
Originaltitel
The Boy from the Woods
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
178 x 110 x 24 mm
Vikt
204 g
SAB
Hce
ISBN
9789189393011
Pojken från skogen (pocket)

Pojken från skogen

(38 röster)  |  Läs 5 recensioner
Pocket,  Svenska, 2021-09-15
49 79 Du sparar 38%
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Ett barn hittas i skogen på USA:s östkust. Han har överlevt ensam utan mänsklig kontakt och har inget minne av var han kommer ifrån. Pojken får namnet Wilde.

30 år senare har Wilde återvänt till skogen där han lever isolerad och utstött från den stad han vuxit upp i. Han har lämnat sin lysande karriär som yrkessoldat och spårningsexpert bakom sig och föredrar ett avskilt liv utan några nära relationer.

Men när en tonårsflicka försvinner spårlöst blir Wilde tillfrågad att använda sina unika färdigheter för att hitta henne. Han tvingas återvända till det samhälle han aldrig passat in i och upptäcker snart att staden och dess makt elit döljer mörka hemligheter som kan förstöra otaliga liv.

Harlan Coben har utnämnts till en av nutidens bästa spänningsförfattare och toppar bästsäljarlistorna världen över. I Pojken från skogen väver Coben ihop ojämförlig spänning med fängslande karaktärer och otroliga vändningar. Med ett medryckande driv utforskas angelägna frågor som utanförskap, lögner och maktkorruption.

Efterhand har jag börjat kasta mig över Harlan Cobens deckare [ ] De är enormt underhållande och tar ofta upp samtidsfrågor med en ovanligt vaken ton. En spännande bok. Lotta Olsson, Dagens Nyheter

"Mästerligt av Coben [ ] Ingen kan förneka att Harlan Coben behärskar sitt hantverk till fulländning. Pojken från skogen är svår att lägga ifrån sig innan man drabbats av den sista av dess oräkneliga överraskningar." Norran

Harlan Coben är en mästare på att snurra intriger som gör att man knappt kan lägga ifrån sig boken när man väl börjat läsa. Nerikes Allehanda

En spännande och fartfylld berättelse. BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Pojken från skogen
 2. +
 3. Lämna inga spår

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lämna inga spår av Harlan Coben (pocket).

Köp båda 2 för 98 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Pojken från skogen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lite för "amerikansk"för mig
  Inge Jonsson, 6 juni 2023

  Karaktärerna är så klicheartat amerikanskt överdrivna, inte i min smak. Även berättandet känns som det är upplagt att göra film eller tv-seriemanus av.

 2. Klassisk god krim
  Joma, 12 juli 2022

  Du vet vad du får och om du gillar Harlan Coben är den här kriminalromanen underhållande och bra.

 3. Bra tidsfördriv, men inget storverk
  Lars Pettersson (Timrå), 7 mars 2022

  Intrigen lite väl fantastisk och osannolik. Hjälten är lite av en Alistair McLean-typ med superkrafter. Var tog den mobbade flickan vägen? Den osympatiske rikemansungen och mobbaren blev tydligen favoriserad av författaren.

 4. Nja
  Agneta Tsitsibis, 27 december 2021

  Platta karaktärer, osannolika vändningar, snabbproducerad snabbmat MEN jag läste ändå ut den.

 5. En besvikelse!
  Tora Johansson, 2 november 2021

  Jag började läsa med stor förväntan! Coben skriver ju så bra och allt jag har läst tidigare av honom har varit välskrivet och spännande. Men denna bok var en stor besvikelse. Historien för förvirrad och spretig, som om han hade en massa olika idéer till en story och sedan inte kunde bestämma dig för vilken han skulle välja. Tyvärr blev det bara rörigt. Titeln lovar dessutom något annat än vad innehållet döljer. Men på ett sätt var det faktiskt intressant att läsa något riktig dåligt. Hoppas dock att jag slipper det igen.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Harlan Coben