Mina första inspiratörer (kartonnage)
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Serie
Små människor, stora drömmar
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
22
Utgivningsdatum
2021-11-08
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Elsie Formgren, Sten Sundström
Originaltitel
Little People, Big Dreams: My First Leaders
Dimensioner
185 x 185 x 18 mm
Vikt
370 g
SAB
uLz
ISBN
9789189393028

Mina första inspiratörer

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2021-11-08
119
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Låt de allra yngsta möta det nyaste tillskottet i Små människor, stora drömmar-serien. I denna bok för barn mellan 0 3 år möter vi ikoniska ledargestalter som gjort stora avtryck på sin samtid såväl som i generationer efter.

Träffa inspiratörerna Martin Luther King Jr., Malala Yousafzai, Harriet Tubman, Corazon Aquino, Rosa Parks, Mahatma Gandhi, Ruth Bader Ginsburg och Greta Thunberg.

MINA FÖRSTA INSPIRATÖRER är den helt nya boken i den älskade serien som lyfter historiska och samtida personer som varit betydelsefulla för vårt samhälle.

Låt alla små drömmare introduceras till världens främsta ledargestalter som inspirerat och influerat människor med sina tal, sitt ledarskap och engagemang. Med ett enkelt tilltal och underbara, unika illustrationer som porträtterar mod, djärvhet och snällhet är den här boken perfekt att läsa högt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mina första inspiratörer
  2. +
  3. Det spökar på äventyrsbadet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det spökar på äventyrsbadet av Joanna André (inbunden).

Köp båda 2 för 248 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mina första inspiratörer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Perfekt för de minsta
    Bokdjungeln , 9 november 2021

    Hur bra är det inte med en bok som gör att en som vuxen kan lära barn om mänskliga rättigheter, klimathot och att stå upp för det goda redan från en supertidig ålder?! Denna lilla bok består av hårda sidor vilket jag tycker är perfekt när Penny, 15mån inte är allt för försiktig när vi vänder blad i böcker. Jag uppskattar även bilderna i boken som är i fina, behagliga färger. Detta är en barnbok för de minsta och de märker en också i texten. Penny hinner inte tröttna på sidan innan det är dags... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna