Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
375
Utgivningsdatum
2022-01-07
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
John-Henri Holmberg
Originaltitel
Win
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
218 x 145 x 37 mm
Vikt
561 g
SAB
Hce
ISBN
9789189393110

Sluta aldrig fly

(25 röster)  |   Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-01-07
199
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Sluta aldrig fly är en fin kombination av spänning och humor som resulterat i en riktig bladvändare."
Betyg 5/5 - BTJ


För mer än tjugo år sedan kidnappades Patricia, arvtagare till familjen Lockwoods förmögenhet. Efter flera månader i fångenskap lyckades hon fly, men förövarna försvann utan ett spår.

Tills nu. På en mordplats i New York upptäcks dyrbart stöldgods, bland annat en väska och tavla som tillhör familjen Lockwood. På väskan är initialerna WHL3 ingraverade, vilket leder polisen till en man med koppling till fallet.

Windsor Horne Lockwood III - eller Win, som han också kallas - är en man med omåttlig rikedom, oklanderlig stil och en benägenhet att ta lagen i egna händer. Han är dessutom kusin till Patricia, och polisens fynd leder honom in i en mörk värld av hemligheter där han tvingas ta till okonventionella metoder för att skydda sina nära.

Harlan Coben har utnämnts till en av vår tids skickligaste spänningsförfattare och toppar bästsäljarlistorna världen över. I SLUTA ALDRIG FLY introducerar han Win, antihjälte och närmaste vän till läsarfavoriten Myron Bolitar. Med hisnande tempo och träff säker dialog undersöker Coben hur långt en människa är beredd att gå för att fly det förflutna.

Coben är den obestridda mästaren på spänning. The Real Book Spy
Full av oväntade vändningar. The Sun

Harlan Cobens spänningsromaner har sålt i över 75 miljoner exemplar, publi cerats på 45 språk och toppat bästsäljarlistor världen över. Han är den första författaren som tilldelats samtliga av de tre litterära utmärkelserna Edgar Allen Poe Award, Antho ny Award och Shamus Award. Hans bok The Stranger (Främlingen) har blivit hyllad Netflix-serie.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sluta aldrig fly
 2. +
 3. Främlingen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Främlingen av Harlan Coben (inbunden).

Köp båda 2 för 268 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Sluta aldrig fly. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Coben kan man lita på
  veronicas_bok_bak_liv, 19 mars 2022

  För tjugo år sedan kidnappades Patricia, arvtagare till en stor förmögenhet. Efter flera månaders fångenskap lyckades hon fly men förövarna lyckades fly utan spår. Tills nu - på en mordplats upptäcks stöldgods som tillhör Patricias familj. Windsor eller Win som han kallas, är kusin till Patricia och polisens fynd leder honom till en mörk värld¿.

  Jag har tidigare läst en del böcker från Coben och har nog aldrig blivit besviken - det här en författare man kan lita på, jag vet att nu ko... Läs hela recensionen

 2. Snabbt tempo och flera överraskningar
  Lindelou (Västerås), 14 februari 2022

  Harlan Coben är mästare på action och även denna bok har ett snabbt tempo och flera vändningar som överraskade. Rekommenderar, köp!

 3. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 17 januari 2022

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Det här är den tjugonde boken som jag läser av den amerikanske författaren Harlan Coben. Det har nästan blivit en tradition att varje januari läsa hans senaste översatta bok. Jag tycker mycket om alla hans böcker, förutom serien om Myron Bolitar som jag inte är så värst förtjust i. Men alla andra av hans böcker är strålande underhållning tycker jag. Mycket humor i böckerna, som är väldigt lättlästa. Viss spänning är det så klart också, och dom är inte så förutsägba... Läs hela recensionen

 4. Riktigt bra!
  Kaffeläsaren, 13 januari 2022

  Jag har läst de flesta böcker som översatts till svenska av Harlan Coben. Jag gillar egentligen hans tidigare böcker lite mer då jag tycker att de senare blivit lite för snarlika varandra och som att historien upprepar sig. Men sen kom Sluta aldrig fly och med den tycker jag att den gamle sortens Coben kommit tillbaka igen till gamla takter. Boken har redan från start ett starkt driv framåt och det fortsätter så rakt igenom boken. Tempot är högt och boken bjuder på oväntade vändningar hela ti... Läs hela recensionen

 5. Fullpott

  Min första bok av Coben och jag är såld! Varför har jag inte läst hans böcker tidigare frågar jag mig? Det ska bli ändring nu, jag vill läsa alla. Den här boken var så spännande att jag hade stora svårigheter med att lägga den ifrån mig. Huvudpersonen Win var onekligen en intressant man och jag uppskattar honom väldigt mycket. Jag gillar hur intelligent och hur bra han är på att läsa av människor. Det kan säkert te sig olika bland läsare men jag är iallafall en av de som sympatiserar med Win.... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Harlan Coben