Sluta aldrig fly (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (352.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2022-01-07
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
John-Henri Holmberg
ISBN
9789189393134

Sluta aldrig fly Ljudbok

(57 röster)  |   Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-01-07

Styckköp

59
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
För mer än tjugo år sedan kidnappades Patricia, arv-tagaren till familjen Lockwoods förmögenhet, i samband med ett rån på familjegodset. Efter flera månader i fångenskap lyckades hon fly, men varken förövarna eller stöldgodset återfanns.

Tills nu. På en mordplats på Upper West Side upptäcker polisen en väska och en målning som försvann under det brutala rånet många år tidigare. På väskan är initialerna WHLIII ingraverade, vilket leder polisen till en man med koppling till fallet.

Windsor Horne Lockwood III eller Win, som hans få vänner kallar honom är en man med omåttlig rikedom, oklanderlig stil och en benägenhet att ta lagen i egna händer. Han är dessutom kusin till Patricia, och polisens fynd leder honom in i en mörk värld av hemligheter där han blir tvungen att ta till okonventionella metoder för att skydda sin släkt.

Sluta aldrig fly är den senaste thrillern frånHarlan Coben. Med hisnande tempo och träffsäker dialog undersöker Coben hur långt människan är beredd att gå för att fly sitt förflutna.

Coben är den obestridda mästaren på spänning. The Real Book Spy
Full av oväntade vändningar. The Sun

Harlan Cobens spänningsromaner har sålt i över 75 miljoner exemplar, publi-cerats på 45 språk och toppat bästsäljarlistor världen över. Han är den första författaren som tilldelats samtliga av de tre litterära utmärkelserna Edgar Allen Poe Award, Antho-ny Award och Shamus Award. Hans bok The Stranger (Främlingen) har blivit hyllad Netflix-serie.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Sluta aldrig fly. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Nja!
  -, 13 april 2024

  Inte en av Cobens bästa, men helt ok

 2. Underhållande
  - (Frösön), 14 juli 2022

  Bra story, roligt berättad, log ofta!

 3. Seg och tråkig
  -, 10 mars 2022

  Nej det här var nog en av de segaste och tråkigaste ljudböcker jag lyssnat på. Inte ens Kung Brynolfson lyckades rädda upp denna story.

 4. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 17 januari 2022

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Det här är den tjugonde boken som jag läser av den amerikanske författaren Harlan Coben. Det har nästan blivit en tradition att varje januari läsa hans senaste översatta bok. Jag tycker mycket om alla hans böcker, förutom serien om Myron Bolitar som jag inte är så värst förtjust i. Men alla andra av hans böcker är strålande underhållning tycker jag. Mycket humor i böckerna, som är väldigt lättlästa. Viss spänning är det så klart också, och dom är inte så förutsägba... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Harlan Coben