Väderhemligheten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (33.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Luna och superkraften (del 4)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Lily Wahlsteen
Utgivningsdatum
2022-04-13
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189393325

Väderhemligheten Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-04-13

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Efter en lång vinter är det äntligen dags för vår och solsken i Lilla Vargudden. Ja, solen lyser nästan lite överdrivet mycket Luna tycker mest att det är skönt att kunna fylla på sin superkraft nu när alla moln är borta och månen tittar fram igen. Men hon kan inte låta bli att påverkas av vädergurun Axels oro. Håller solen på att bli galen?

Samtidigt planeras öppningen av en resort med solgaranti 365 dagar om året. Och när mystiska ljusfenomen börjar dyka upp i himlen om nätterna börjar Luna ana ugglor i mossen. Tillsammans med Ben bestämmer hon sig för att undersöka de underliga väderfenomenen. Vad är det egentligen som händer i den hemlighetsfulla resorten?


LUNA OCH SUPERKRAFTEN: VÄDERHEMLIGHETEN
är den fjärde boken i serien om nioåriga Luna från orten Lilla Vargudden. Med hög igenkänningsfaktor och varm humor skildrar den aktuella ämnen, som rätten att få vara annorlunda. Böckerna riktar sig till barn i åldern sex till nio år.

SÖREN OLSSON är författaren bakom succéerna Sune och Bert. Han har även skrivit manus till filmatiseringarna av böckerna. Luna och superkraften är hans nya satsning och hjärteprojekt.

LEIF ERIKSSON & MARTIN SVENSSON har tillsammans skrivit flera bästsäljande och kritikerrosade självbiografier åt både svenska och utländska personligheter. Martin har dessutom tidigare skrivit den populära barnboksserien om Julius.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Väderhemligheten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Den var jättebra!! När kommer nästa? Från Harriet...
    -, 17 april 2023

    Den var jättebra!! När kommer nästa? Från Harriet

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna