Själsfränden (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Emma Sköld (del 10)
Utgivningsdatum
2022-05-24
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189393400

Själsfränden E-bok

(47 röster)  |   Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-05-24

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Vem är du beredd att dö för?

Stockholms stad breder ut sig som en kuliss med sina sprakande höstfärger. En slående utsikt, tills kriminalinspektör Emma Sköld stannar med blicken på en kvinna som balanserar på fel sida om räcket på Västerbron.

En vindpust tar tag i det långa mörka håret och Emma håller andan. Hur ska hon hindra kvinnan från att hoppa och falla fritt tjugosex meter, rakt ner mot en säker död? Och inte bara hon, utan även spädbarnet i hennes famn.

Själsfränden är den tionde fristående delen i den populära deckarserien om kriminalinspektör Emma Sköld. Sofie Sarenbrant väver på ett unikt sätt in aktuella och känsliga ämnen som självmord och filicid. Hur mycket är ett människoliv värt?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Själsfränden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Förutsägbar
  -, 29 januari 2023

  Efter att ha lyssnat på de flesta böckerna i serien med kommissarien Emma Sköld så har jag tröttnat på att hon och hennes familj alltid lever under hot och blir inblandade i alla fall. Skulle vilja få något nytt av författaren, något som inte känns gammalt och att man har hört det tidigare. Om det kommer fler böcker i serien kommer jag inte att lyssna mer. Så förutsägbart.

 2. Spänning
  -, 28 september 2022

  Håller en på spänn genom hela boken. Ännu en bra bok av Sofie.

 3. Betyg: 3,5 av 5
  Britt-Marie Kullin, 28 maj 2022

  Den här boken, Själsfränden, är den tionde delen i bokserien om kriminalinspektör Emma Sköld. Jag har läst dom alla, och tyckt om dom alla. Och inget undantag med den här boken, som jag också tyckte var bra, även om jag kanske tyckte den var snäppet sämre än tidigare böcker. Men lättläst, snabbläst, och spännande var den.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Sofie Sarenbrant