Parmiddagen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-03-17
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189393554
Parmiddagen (e-bok)

Parmiddagen E-bok

(15 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-03-17

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En nyårsmiddag som slutar i katastrof. En gemensam historia som döljer allt. Parmiddagen är ett mörkt kammarspel från fördrink till avec.


Det vansinnigt förälskade tonårsparet Ebba och Marlon vill introducera sina föräldrar för varandra genom en parmiddag på självaste nyårsafton. Men den pirriga förväntan får ett tvärt slut när alla väl samlats under samma tak.

De vuxna paren har ett gemensamt förflutet och kvällen genomsyras av en outhärdligt tryckande stämning. Men vad är det egentligen som skett mellan dem i deras tidigare liv? Och hur kommer det sig att middagen slutar med ond bråd död?

PARMIDDAGEN är ett klaustrofobiskt drama där känsloläget bara blir mer pressat desto mer läsaren får reda på. Med sin första fristående thrillerroman byter Martin Österdahl riktning i sitt författarskap till domestic noir och låter det mellanmänskliga och vardagliga relationer utgöra huvudteman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Parmiddagen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 3 april 2022

    Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Den här boken, Parmiddagen, är den första boken som jag har läst av författaren Martin Österdahl. Han har tidigare givit ut en trilogi om Max Anger, men jag har bara sett teveserien som baseras på den första delen i bokserien. Den här nya boken är en helt fristående bok och i en helt annan genre än hans tidigare böcker. Jag tyckte väldigt mycket om Parmiddagen. Den var väldigt spännande och mycket välskriven. Jag kan varmt rekommendera den, och jag hoppas på att författaren skriver liknande böcker i framtiden.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Martin Österdahl