Nord (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Gourmetthriller (del 1)
Utgivningsdatum
2022-06-14
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189393646

Nord E-bok

(11 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-06-14

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Efter en ödesdiger olycka i tonåren står Alex ensam, arbetslös och med självkänslan på botten. När han får ett erbjudande som verkar för bra för att vara sant tvekar han inte en sekund. Det är ett eftertraktat jobb som Commis de Cuisine, köksassistent, på den världsberömda stjärnkrogen NORD i de jämtländska fjällen.

Jobbet är stentufft, och snart kompliceras saker av att han faller för ägaren Alice Duwal, som är vacker och spännande men betydligt äldre än Alex och dessutom gift. Det dröjer inte länge förrän Alex inser att allt inte är som det verkar. Alice visar sig ha många hemligheter, och han dras in i en härva av lögner, sex och hot som verkar helt omöjlig att ta sig ur.

Vart kan du vända dig när ditt förflutna vägrar släppa dig fri?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nord. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 22 juni 2022

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Nord är en psykologisk thriller som är skriven av författarparet Katarina Ekstedt och Anna Winberg Sääf. Den utspelar sig i restaurangmiljö i Åre. Jag tyckte mycket om boken, som kändes lite annorlunda med tanke på miljön. Läser gärna fler böcker av författarna. Och jag kan rekommendera boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna