Fiende ur skuggan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Jack Ryan
Utgivningsdatum
2022-10-18
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189393721

Fiende ur skuggan E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2022-10-18

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den hänsynslösa läkemedelsmiljardären Harjit Malhotra planerar att drastiskt öka sin förmögenhet genom att översvämma den amerikanska marknaden med förfalskade läke-medel. Det enda som står i hans väg är president Jack Ryan, vars avsikt är att få igenom en ny läkemedelsreform.

Samtidigt som de falska medicinerna skördar allt fler -människo-liv gör Malhotra och hans skoningslösa under-huggare allt för att avleda presidentens uppmärksamhet från situationen. Men rökridåerna är otillräckliga och miljardären tvingas tänka större för att distrahera världens mäktigaste ledare.

Malhotra bestämmer sig för att kidnappa den som står Jack Ryan närmast: hans fru.

Fiende ur skuggan är den senaste boken om president Jack Ryan. Som alla Tom Clancys #1 New York -Times-bäst--säljare är den skrämmande realistisk och aktuell, som hämtad direkt från verklighetens löpsedlar om falska mediciner och korruption inom läkemedelsindustrin.

TOM CLANCY (1947-2013) skrev inte mindre än 18 New York Times-bästsäljare under sin livstid. Många ser honom som grundaren till hela internationella thrillergenren och flera av hans böcker har blivit filmklassiker.

MARC CAMERON är författaren bakom den bästsäljande serien om Jericho Quinn. 2016 blev han utvald att fortsätta Tom Clancys serie om Jack Ryan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna