Vulva : fakta, myter och livsomvälvande insikter (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
148
Utgivningsdatum
2022-10-18
Förlag
Bookmark Förlag
Medarbetare
Hellström, Jonas (form)
Dimensioner
245 x 175 x 16 mm
Vikt
550 g
SAB
Ohja,Vnaa
ISBN
9789189393738
Vulva : fakta, myter och livsomvälvande insikter (kartonnage)

Vulva : fakta, myter och livsomvälvande insikter

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2022-10-18
219
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I denna bok hittar du kunskap och konkreta råd som baseras på den senaste forskningen kring vaginalflorans betydelse för kvinnors hälsa och fertilitet. Få verktygen till en bättre hälsa när forskning om allt från vaginans bakterieflora till preventivmedel presenteras och förklaras.

Än idag upplever många kvinnor att de har svårt att få hjälp av sjukvården då det gäller kvinnospecifika åkommor. I stället vänder sig många till forum och stängda internetgrupper där hälsofarliga tips och desinformation sprids som en löpeld. Bakteriell vaginos, endometrios, klimakteriebesvär listan över åkommor som kan drabba personer med vulva kan göras lång. Men visste du att endast 4 % av all research & development inom läkemedelsindustrin investeras i att lösa hälsofrågor för kvinnor? Och att nästan all medicinsk forskning traditionellt har utförts på män?

I Vulva täcks allt som rör det kvinnliga könet, från mikrobiom till preventivmedel, på ett lättillgängligt och avväpnande sätt. Allt för att visa vikten av vulvavård och hur man kan förebygga problem.

Ina Schuppe Koistinen är docent på Karolinska Institutet och jobbar på Centrum för Translationell Mikrobiomforskning med att bland annat studera bakterieflorans roll för kvinnors hälsa. Hon är återkommande gästskribent på bloggen Food Pharmacy och har medverkat även i populärvetenskapliga böcker. Hon är dessutom verksam som konstnär med akvarell som medium.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vulva : fakta, myter och livsomvälvande insikter
 2. +
 3. Leva Yoga - Från observation till transformation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Leva Yoga - Från observation till transformation av Mattias Gopala Hagman (häftad).

Köp båda 2 för 376 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vulva : fakta, myter och livsomvälvande insikter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. 5 av 5
  Bokdjungeln, 20 oktober 2022

  Jag måste börja med att uppmärksamma de enormt vackra målningarna i boken. Wow. De sätter verkligen en guldkant på den.
  Om jag ska gå till bokens innehåll så tycker jag att den tar upp en del grejer som känns väldigt "basic" men också en massa fakta som jag inte visste innan. Jag gillar faktiskt denna blandning då det känns som att boken kan läsas av både en person som saknar grundläggande kunskaper om vulvan men också av en person med mer kunskap i ämnet.

  Eftersom det rör sig o... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ina Schuppe Koistinen

 • Vulvav: fakta, myter och livsomvälvande insikter

  Ina Schuppe Koistinen

  Revolutionerande om vulvansmikrobiom Än idag upplever många kvinnor att sjukvården inte tar kvinnospecifika åkommor på allvar. Istället vänder sig många till digitala forum där hälsofarliga tips och felaktig information sprids som en löpeld. Bakte...