Bestseller (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Vanessa Frank (del 6)
Utgivningsdatum
2023-10-30
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189393943

Bestseller E-bok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-10-30

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hur långt är en författare beredd att gå för att skriva en bästsäljare?

Thrillerförfattaren Raymond Salinas hittas mördad en morgon utanför sitt hem. Han var på väg till bokmässan i Göteborg. Vanessa Frank inser tidigt att den avlidne hade djupgående kontakter inom flera kriminella nätverk, både i Sverige och utlandet. De utgjorde källor i hans researcharbete och poliserna förstår att flera kan ha haft intresse i att se författaren död.

Men Vanessa anar att mordmotivet döljer sig i Salinas kommande bokprojekt, där något ännu större ska avslöjas. För att hitta svaren måste hon följa i de fotspår som ledde författaren rakt in i döden. Hur långt är en författare beredd att gå för att skapa en bästsäljare?

Bestseller bjuder på Vanessa Franks mest komplicerade mordfall hittills. Det är en svindlande metaberättelse där Pascal Engman rör sig genom Stockholms gängkrig, den internationella kokainhandeln och den ökande förekomsten av korruption inom det svenska rättsväsendet.

Pascal Engman var tidigare journalist på Expressen. Hans journalistiska öga gör sig påmint i författarskapet. I Vanessa Frank-böckerna avhandlar han extrema samhällsfenomen som högernationalister, incels och islamister. Frågor om klass och identitet är beståndsdelar som löper som en röd tråd genom Pascal Engmans författarskap. Han är idag en av de mest lästa författarna i sin generation.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bestseller. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 5 november 2023

    Betyg: 5 av 5 - 📚 - Jag har läst alla böcker av Pascal Engman, och han är helt klart en av mina favoritförfattare. Den här boken, Bestseller, är den sjätte boken i serien om polisen Vanessa Frank. Alla dom tidigare böckerna har fått högsta betyget av mig, och det får definitivt den här också. Boken är välskriven, aktuell, lättläst, spännande, otäck, och mycket, mycket bra. Kan varmt rekommendera boken, och hela bokserien, och alla Pascal Engmans böcker. Jag lyssnade på boken, som var bra uppläst av Stefan Sauk.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Pascal Engman