Waller (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Laduvikserien (del 1)
Antal sidor
283
Utgivningsdatum
2021-07-16
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
225 x 150 x 25 mm
Vikt
483 g
SAB
Hc
ISBN
9789189397477

Waller

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-07-16
219
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Skog och vatten omgärdar Laduvik, den avigt belägna småstaden, där de mest centrala inslagen utgörs av tung slummer och en Ica-butik. För övrigt är det tyst och förbi och så hade det kunnat fortgå om det inte varit för Rut. Hon gör det uttrycket waller betyder, nämligen svamlar. Svamlet öppnar dörrar i hennes huvud, uppslagen gror innan de landar som utkast i Twists knä. Hon drar igång och han utför. Twist är högst medveten om att det mesta hänger på Rut och det var när hon tog plats i den blå bilen som en mer oväntad plan för livet började formas.
Tobbe har en hylla full av blänkande pokaler. Dessutom ett gevär som skjuter snett, en gps som leder honom fel och en båt på torra land. Han har också en starkt prestationsdriven fru. Pernilla lever inte livet, hon förbrukar det och planlägger kampen i sin högt älskade kalender. Någonstans i detta finns en stelbent tomte i röd akryldräkt och en oberäknelig Ica-handlare. Den ena leder till förvirring, den andra agerar förvirrat.
Waller är den första boken i serien om Laduvik. En bok för dig som undrar hur det går till när anslagstavlor får salmonella och kalendrar snitslar banan. För dig som vill veta vem som har en mutter till keps, en gök i sovrummet och vem som leker Bondbrud på ett hotellrum. För dig som grubblar över en torr plecostomus i ett kuvert eller tänker att allt var bättre förr.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Waller
  2. +
  3. Farväl, Söderberga

De som köpt den här boken har ofta också köpt Farväl, Söderberga av Eli Åhman Owetz (inbunden).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Waller. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg 2+

    Det här är den första delen i serien om Laduvik. Vi får möta Rut och Twist som bor på en gård med 1 häst, 1 ko med tre kalvar och en massa getter. Rut har många tankar och planer och är fokuserad på att starta upp en blogg. Fler karaktärer som cirkulerar och är viktiga i boken är Bengt som jobbar på Ica och även Tobbe och Pernilla. Vi får landa mitt i deras vardag och följa dem i deras tankar.

    Det här är en annorlunda bok som är lite finurlig, har allvar och humor och det gäller att ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av P-C Wike