Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
231
Utgivningsdatum
2021-09-30
Upplaga
1
Förlag
Whip Media
Dimensioner
210 x 137 x 16 mm
Vikt
280 g
SAB
Od
ISBN
9789189409392
Förnya offentlig sektor : igen! (häftad)

Förnya offentlig sektor : igen!

Häftad Svenska, 2021-09-30
177
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Offentlig sektor i Sverige fungerar relativt väl tack vare kompetenta människor som vill göra nytta. Men det finns hinder skapade av den tidigare förnyelsen som kallas new public management. Gårdagens lösning har blivit dagens problem.

Lennart Wittberg förklarar på ett enkelt och sakligt sätt vad som är problemen och avslöjar skoningslöst de absurditeter som tillåts fortgå utan att skuldbelägga vare sig medarbetare eller chefer. Bristerna beror inte på att det är något fel på människorna inom offentlig sektor. De beror på systemfel.

En förnyelse behövs. Igen. Problemen är väl kända och lösningar finns. Av det skälet är den här boken onödig. Men en förnyelse är nödvändig och boken ger tips och vägledning.

Förnya offentlig sektor igen! bygger på tidigare publicerade artiklar som uppdaterats och kompletterats med mycket nytt material. Den är inte tänkt att läsas från början till slut, utan du kan läsa valda delar och hoppa fram och till-baka utifrån vad som passar dig bäst.

Lennart Wittberg har mångårig erfarenhet som strateg och utvecklare av offentlig verksamhet och är författare till populära böcker om utvecklingsarbete.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Förnya offentlig sektor : igen!
 2. +
 3. Strategiskt tänkande : Konsten att förstå och förändra

De som köpt den här boken har ofta också köpt Strategiskt tänkande : Konsten att förstå och f... av Lennart Wittberg (kartonnage).

Köp båda 2 för 387 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lennart Wittberg

 • Strategiskt tänkande : Konsten att förstå och förändra

  Lennart Wittberg

  Vill du kunna se och förstå saker som de verkligen är? Vill du kunna påverka det som händer i ditt liv eller i din organisation? Den här boken erbjuder dig sätt att tänka som gör dig bättre på just det. Du kommer att lära dig varför förutsägelser ...

 • Strategiskt tänkande

  Lennart Wittberg

  Vill du se och förstå din omgivning som den verkligen är? Vill du påverka det som händer i ditt liv eller i din organisation? Den här boken erbjuder sätt att tänka på, som gör dig bättre på just det. Du kommer lära dig varför förutsägelser är svår...