Priset jag fick betala (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (206.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Julia Dufvenius
Utgivningsdatum
2022-04-01
Förlag
Whip Media
ISBN
9789189409651
Priset jag fick betala (ljudbok)

Priset jag fick betala Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-04-01

Styckköp

153

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Ett möte. Ett enda och jag faller handlöst. Det enda jag bryr mig om är att träffa honom igen. Konsekvenserna blir katastrofala. För mina barn, min man och alla jag älskar. Om jag ångrar mig? Nej, jag ångrar ingenting."

Charlie lever med Jonas och deras två barn i Malmö. Hon kämpar för att få ihop vardagspusslet och äktenskapet har gått i stå. Energin får hon på jobbet och i bastun på Kallis med sina två väninnor. En stressig dag på kontoret dyker Niklas upp, och i samma sekund som deras blickar möts vet Charlie att hon är förlorad.

Priset jag fick betala är en berättelse om passion, otrohet och svek. En berättelse om att vara stark i sig själv, våga göra livsval och leva med konsekvenserna. Ibland blir livet som vi vill, ibland inte.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Priset jag fick betala. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Stark kvinnoskildring
    Lena , 29 april 2022

    Det var som att återuppleva min skilsmässa, verkligen bra fångat. Julia är fantastiskt som uppläsare, en av mina absoluta favoriter.

Visa alla 1 recensioner