Ho"oponopono Healing - för självmedkänsla och transformation (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (21.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Vardagsmagi (del 11)
Inläsare
Tanja Dyredand
Utgivningsdatum
2021-06-07
Förlag
Bookea
ISBN
9789189413573

Ho"oponopono Healing - för självmedkänsla och transformation Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2021-06-07

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Bästa magiska du. Det är dags att unna dig egentid med njutningsfulla stunder där omtyckta youtubeprofilen och författaren Tanja Dyredand guidar dig till enkla dagliga vardagspauser i tio olika teman. Allt för att höja din egen frekvens med bliss och starta inre helande processer. Här bjuds du bland annat på soulflow, soulwork, morgonmagi, sätt dagligt beskydd, kapa karmatiska band, balansera chakran, släpp ältande, nymåne- och fullmåneritual, möt din 5-dimensionella avatar, meditation för starseeds, sätt intention, manifestera överflöd med attraktionslagen, samt få Ho"oponopono healing. Till varje meditation finns även bonus med mer inspiration till dig som ytterligare vill skapa selflove med kristaller, mantran, altare, örter, eteriska oljor samt våra fem element. I e-boken finns ytterligare handfasta tips. Alla texter och meditationer är kanaliserade från högsta källan, med stor respekt för dig och din tid. Meditationerna kan alla göra oavsett tro. De kan ge dig tröst, avstressning samt öka din personliga utveckling, närvaro, andliga resa och sinnliga expansion.

"Min högsta önskan med denna bok är att du får verktyg att hitta hem, hem till den du är. Så att du kan få mer klarhet och inspiration till din livsväg för att nå ditt högsta bästa och att boken ger dig själagodis, gotta för din själ. För det är inte det du gör eller säger som ger dig mer magi: det är du själv som ÄR magin och magi börjar med dig", säger Tanja Dyredand.

Tanja Dyredand är meditations- och yogalärare, initierad shaman, cert. medium, healer, föreläsare och grundare till magipodden.

"Tanjas meditationer har räddat mitt liv från depression", Linda 39 år

"Jag hade svårt att sova, men sedan jag började lyssna på Tanjas meditationer sover jag gott och har mindre smärta", Ann 27 år

"Jag blev utbränd och förlorade mitt jobb. Sedan lyssnade jag på Tanjas meditationer om överflöd, idag har jag drömjobbet igen", Kristin 48 år

Music cred/special thanks to:
Music by Didier Poglio, Tera Mangala Meditation Music, www.teramangala.com
Music by DJ Sweet Dish, Mindblowing Music
Native drum sound by Sandyrb via Freesound.org
Bonfire sound by juskiddink via Freesound.org
Bird sounds by Maarten Mens via Freesound.org
Native drum sound by Sandyrb via Freesound.org
Some royalty free music also from www.audiohub.com
Thank you: DJ Didier Poglio and also Cormi/Mirco Cortesi for soul & support!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »