Bryt ovanan att vara dig själv : hur du förlorar medvetandet och skapar dig ett nytt (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
330
Utgivningsdatum
2022-08-29
Upplaga
1
Förlag
Livsenergi
Översättare
Anders Bellis
Originaltitel
Breaking the habit of being yourself
Dimensioner
225 x 157 x 25 mm
Vikt
650 g
SAB
Dokb
ISBN
9789189437210
Bryt ovanan att vara dig själv : hur du förlorar medvetandet och skapar dig ett nytt (häftad)

Bryt ovanan att vara dig själv : hur du förlorar medvetandet och skapar dig ett nytt

Häftad Svenska, 2022-08-29
213
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Du är inte dömd av dina gener eller strikt kodad att vara på ett speciellt sätt för resten av ditt liv! Den nya vetenskapen som växer fram ger oss människor kraft och anledning att börja skapa den verklighet vi själva faktiskt önskar. I boken Bryt ovanan att vara dig själv kombinerar den uppskattade föreläsaren, författaren, forskaren och kiropraktorn Joe Dispenza kvantfysik, neurovetenskap, hjärnkemi, biologi och genetik för att visa dig vad som är möjligt på riktigt.

Du kommer inte bara få den nödvändiga kunskapen du behöver för att förändra en sida hos dig själv, du kommer även få lära dig verktygen som behövs för att stegvis applicera kunskapen och skapa mätbara förändringar i vilket område som helst av ditt liv. Doktor Joe avmystifierar gammal kunskap och bryggar över gapet mellan vetenskap och andlighet. Människor över hela världen har använt principerna han lär ut i sina workshops och på sina lektioner vilket skapat förändring inifrån och ut. När du väl bryter ovanan att vara dig själv och förändrar ditt medvetande på riktigt så kommer livet aldrig bli sig likt igen.

Joe Dispenza är författare till flera böcker, bland annat Tänk dig frisk och Hitta din övernaturliga kraft. Han la ste biokemi vid Rutgers Univer sity, har en fil. kand. i neurologi och fick sin doktorsgrad i kiro praktik vid Life University i Atlanta, Georgia. Doktor Joe a r en av vetenskapsma nnen, forskarna och la rarna i den prisvinnande filmen What the BLEEP Do We Know?. Han är också en av specialisterna som medverkar i dokumentärfilmen HEAL.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bryt ovanan att vara dig själv : hur du förlorar medvetandet och skapar dig ett nytt
  2. +
  3. Tänk dig frisk : lär dig framkalla placeboeffekten med dina tankar och läk dig själv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tänk dig frisk : lär dig framkalla placeboeffek... av Joe Dispenza (häftad).

Köp båda 2 för 421 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Joe Dispenza