Padelkriget (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-11-19
Förlag
Bookea
ISBN
9789189448421
Padelkriget (e-bok)

Padelkriget E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2021-11-19

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Padel har kommit för att stanna. Det blir svårare och svårare att boka tid i kommunens Österköping kommuns padelhall. Men så hittas en person mördad i ett omklädningsrum. Mordvapnet - Ett padelracket.

Samtidigt trappas konkurrensen upp om vem som ska få bygglov till att bygga nya padelbanor. Flera ser potentialen i branschen och de skyr inga medel för att vinna padelkriget. Kidnappning och mord är helt enkelt nödvändiga steg.

Politikerna i kommunen blir indragna och konflikten eskalerar. Vad har den före detta tennisspelaren, Sven Båge, med det här att göra? Taxichauffören Gunnar Ask, som ser det mesta som händer runt omkring på gatorna, kan han veta något som polisen kan vara intresserad av? Och varför kidnappas Selma, dottern till kommunstyrelsens ordförande?

"Padelkriget" är en rafflande spänningsroman med engagerande intriger som håller läsaren på sin spets.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Alexander Bygdén

  • Vända på varje sten

    Alexander Bygdén

    Trots att Socialdemokraternas block efter valet 2022 får lämna ifrån sig makten hamras budskapet in från många håll om ett lyckat val. Socialdemokraterna gör sitt näst sämsta val någonsin med 30,33 procents väljarstöd. Tiden med över fyrtio procen...

  • Spökindustrin : reportage - en bluffmakares bekännelser

    Alexander Bygdén

    - Hon saknar barnbarnen, hälsa dem, väser jag. Kvinnan blir djupt berörd. Jag fylls av en mäktig känsla. Seansen är fullsatt och allas blickar är riktade mot mig. Det är bara ett problem. Jag är en bluff. Jag kan inte prata med andar. Följ med på ...