Servitrisen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (239.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sofia Berntson
Utgivningsdatum
2022-03-22
Förlag
Bookea
ISBN
9789189448827
Servitrisen (ljudbok)

Servitrisen Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-03-22

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Efter en turbulent tid ska Lotten och Rasmus förnya sina äktenskapslöften. Rasmus affär var svår för Lotten att hantera, men till slut gick hon med på att stanna kvar. Ovetande om att kvinnan han var otrogen med, och fullkomligt kär i, faktiskt var hennes bästa vän Carin.

Bröllopsfesten ska ske på en herrgård som Lottens mamma nyligen ärvt från Lottens mormor, Wiola. Hur herrgården kom i mormoderns ägandeskap har de ingen aning om. Väl på herrgården får både Lotten och Carin en obehaglig känsla. De hör saker som ingen annan hör, de hittar rum som ingen annan kan se och de är de enda som ser den ljudlösa servitrisen som ilsket blänger på Lotten. Herrgården verkar vara hemsökt.

Samtidigt som vi får läsa om helgen på herrgården, får vi följa Liselottes historia. Liselotte som levde i början av 1900-talet, gifte sig med herrgårdsägaren Henric och senare fick dottern Wiola. Historien bakom herrgården luckras upp och visar sig vara en tragisk historia om svek och ära.

"Servitrisen" är en roman med inslag av både spänning och skräck. Den berättar en historia om hemligheter, kärlek och sorg.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Servitrisen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Gripande berättelse
    -, 26 december 2022

    En bok som passar de flesta och fångar ens intresse efter första kapitlet.

Visa alla 1 recensioner