Skriva - en metod för reflektion (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
55
Utgivningsdatum
2005-08-01
Upplaga
2
Förlag
Santérus Förlag
Illustratör/Fotograf
Felipe Zamora Meneses
Illustrationer
ill.
Dimensioner
210 x 135 x 5 mm
Vikt
100 g
Komponenter
Paperback
SAB
F:do
ISBN
9789189449831

Skriva - en metod för reflektion

(4 röster)
Häftad,  Svenska, 2005-08-01
156
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
»Den här boken har jag skrivit för alla dem som kanske vill arbeta i en skrivgrupp men också för dem som rätt och slätt är intresserade av språkets förbindelse med erfarenhet och ett medvetet språkarbete. Det är ingen handbok. Snarare strävar jag efter att visa ett sätt att tänka kring några begrepp som är starkt kopplade till erfarenhetsgrundad kunskap. Min förhoppning är att boken ska väcka inspiration till nya sätt att arbeta med identitet, reflektion och organisationsutveckling.« Maria Hammarén har ett förflutet som journalist, men är numera docent och verksam som forskare och lärare vid avdelningen för yrkeskunnande och teknologi vid Indek, KTH i Stockholm. Hon är och en av initiativtagarna till dialogseminariemetoden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skriva - en metod för reflektion
  2. +
  3. Jag ska leva för oss båda: En resa från mörker till ljus

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag ska leva för oss båda: En resa från mörker ... av Annika Bevington (inbunden).

Köp båda 2 för 385 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Hammarén

Övrig information

»Den här boken har jag skrivit för alla dem som kanske vill arbeta i en skrivgrupp men också för dem som rätt och slätt är intresserade av språkets förbindelse med erfarenhet och ett medvetet språkarbete. Det är ingen handbok. Snarare strävar jag efter att visa ett sätt att tänka kring några begrepp som är starkt kopplade till erfarenhetsgrundad kunskap. Min förhoppning är att boken ska väcka inspiration till nya sätt att arbeta med identitet, reflektion och organisationsutveckling.«

Maria Hammarén