Det lilla franska pensionatet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-09-02
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Ida Ingman
ISBN
9789189450196
Det lilla franska pensionatet (e-bok)

Det lilla franska pensionatet E-bok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-09-02

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sol, croissanter och gott vin. Inget kan förstöra den perfekta semestern - eller?
Emmy har två underbara veckor på det idylliska pensionatet La Cour des Roses att se fram emot. En efterlängtad och välbehövlig semester på den franska landsbygden och ett ypperligt tillfälle att reparera relationen med pojkvännen Nathan. Men knappt är väskorna uppackade förrän katastrofen är ett faktum - Nathan ger sig av med värdinnan Gloria och verkar inte ens ha vett att skämmas. Kvar blir Emmy och Rupert, pensionatets ägare tillika Glorias försmådde make.

Plågad av sin raserade relation och med en obefogad gnutta dåligt samvete över situationen, erbjuder sig Emmy att hjälpa till med att sköta pensionatet i Glorias frånvaro. Kanske kan lite hushållsarbete åtminstone få henne att tänka på annat än Nathans svek? Och mycket riktigt, allteftersom Emmy dras in i vardagen på pensionatet och Ruperts livliga vänkrets blir tankarna på Nathan alltmer avlägsna. Emmy känner sig snart som hemma på La Cour des Roses, men semestern går mot sitt slut och det är dags att motvilligt återvända till vardagen i England. För vad ska hon annars göra - att stanna i Frankrike för att man förälskat sig i ett pensionat på semestern är väl ändå vansinne?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det lilla franska pensionatet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Pensionatet
    -, 12 september 2021

    Mycket bra och rolig bok

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Helen Pollard