Ögonblicket (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (694.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2022-07-15
Förlag
North Audio Publishing
Översättare
Eva Haskå
ISBN
9789189450660

Ögonblicket Ljudbok

(6 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-07-15

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
En vintermorgon anländer det, paketet som vänder upp och ner på Thomas Nesbitts värld.Thomas är en medelålders, frånskild författare som dragit sig undan till det lantliga Maine för att finna sig själv efter ett långt äktenskap. Paketet han mottar den där vintermorgonen är från en kvinna vid namn Petra Dussmann - en kvinna han hade ett passionerat förhållande med i det kalla krigets Berlin på 1980-talet.

Då Thomas öppnar paketet är det början på en resa in i sitt eget förflutna, till en tid då allt ställdes på sin spets när han träffade den undersköna Petra som var på flykt från diktaturens DDR. För första och kanske enda gången i sitt liv erfor Thomas vad riktig kärlek var. Men det var en förälskelse med många förhinder och de där dramatiska månaderna i Berlin kom att prägla honom för all framtid. Sedan dess har han kämpat för att hålla de smärtsamma minnena borta. Det gick ända tills paketet anlände.

Douglas Kennedy har skrivit något så ovanligt som en kärlekshistoria som är både moraliskt komplex och djupt eftertänksam.

Det är en atmosfärisk berättelse om romantik och lömskt dubbelspel i ett skugghöljt Berlin strax innan muren föll.Ögonblicket är en spännande historia om varför och hur vi blir förälskade och hur vi projicerar vår egen längtan på andra. En kärleksroman med episka proportioner fylld av intensiv passion och mörka hemligheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Douglas Kennedy