Bygg och anläggning (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
182
Utgivningsdatum
2023-09-28
Förlag
Lära Förlag
SAB
Ppa
ISBN
9789189454927

Bygg och anläggning

Häftad,  Svenska, 2023-09-28
639
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
BYGG OCH ANLÄGGNING är en lättläst och tydlig elevbok som passar som basläromedel för bland annat kurserna ?Bygg och anläggning? 1 och 2 i anpassad gymnasieskola.

Boken behandlar byggarbete, olika typer av arbetsuppgifter samt material, verktyg, arbetsmiljöfrågor, relevanta lagar och miljöhänsyn. Faktatexterna varvas med fiktiva berättelser om några klasskamrater som gör sin APL på varsin byggarbetsplats. I varje kapitel ingår övningsfrågor, vilka kan besvaras direkt i boken, diskussionsfrågor samt praktiska uppgifter. Tydligt färgmarkerade avsnitt behandlar fördjupningar om ämnet.

OM SERIEN BYGG OCH ANLÄGGNING
Läromedlet finns både som den tryckta boken ?Bygg och anläggning? och som interaktiv digital bok, under namnet ?Bygg och anläggning digital? (planerad utgivning våren 2024). Innehållet i de båda versionerna är identiskt.

Till den tryckta boken finns ?Bygg och anläggning lärarwebb? med lärarhandledning, spel som kopieringsunderlag för egen utskrift samt all text i Bygg och anläggning inläst som ljudbok. Lärarwebben köps separat med skollicens.

FÖR VEM?
Materialet är framtaget för den programgemensamma kursen ?Bygg och anläggning 1? i anpassad gymnasieskola. Det följer det centrala innehållet i kursplanerna. Fördjupningsavsnitten täcker det centrala innehållet för kurserna ?Bygg och anläggning 2? på den anpassade gymnasieskolan.

Läromedlen passar även andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bygg och anläggning
  2. +
  3. SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar av Ijustwanttobecool, Joel Adolphson, Emil Beer, Victor Beer (inbunden).

Köp båda 2 för 788 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna