The Nordic street food : story & kokbok (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
350
Utgivningsdatum
2021-11-02
Förlag
Nordic Street Förlag
Medarbetare
Friberg, Misan (form) / Erlandsson, Peter (foto)
SAB
Qca
ISBN
9789189462168

The Nordic street food : story & kokbok

Inbunden,  Svenska, 2021-11-02
419
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Följ med pionjärerna Pernilla och Jens på en svindlande resa i den svenska street food-rörelsens begynnelse. En färd kantad av sparris, kantareller och ett jävlar anamma!

"När vi lanserade British Street Food Awards 2010, kämpade vi för att fylla en parkeringsplats med handlare som brydde sig om ingredienserna och ville göra något annat än en falsk "amerikansk" meny med fläsk och frysta hamburgare.

Vi lyckades, och antalet handlare som skapade fantasifull street food ökade. När jag blev inbjuden att tala på konferensen Let The Nordic Street Food Revolution Begin, 2013, blev jag extatisk över potentialen i Skandinavien och när vi listade finalister till British Street Food Awards 2014 blev jag glad när Jens och Pernilla gick med på att resa hela vägen till Storbritannien för att tävla. Jag minns långkokt viltkött, syrad vitkål med persilja, pepparrotskräm och rårörda lingon på tunnbröd. Så långt ifrån pulled pork och frysta hamburgare man kunde komma. Jag var hedrad över att belöna dem med priset Best O verseas Traders. De är verkliga ikoner i branschen."

Richard Johnson
VD för Food Mutiny och grundare av the British Street Food Awards, the European Street Food Awards and the USA Street Food Awards.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. The Nordic street food : story & kokbok
  2. +
  3. Npf-kokboken : om mat och ätande för barn med autism och adhd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Npf-kokboken : om mat och ätande för barn med a... av Sara Ask, Helena Cloodt, Julia Esters (inbunden).

Köp båda 2 för 688 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Hel och ren

    Pernilla Elmquist

    Ellis uppväxt under 60-och 70-talet är perfekt. Prydliga kläder, vackra frisyrer, trendiga möbler och fantastiska maträtter. Men under den polerade ytan befinner hon sig i ett känslomässigt kaos. Otrygghet, försummelse och psykisk stress förvandla...