Eviga berg (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
304
Utgivningsdatum
2022-03-25
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
225 x 150 x 21 mm
Vikt
481 g
SAB
Hc
ISBN
9789189474574

Eviga berg

(3 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2022-03-25
207
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
25-årige Haval har länge agerat försäkringskassa för sin mor genom att råna småbutiker i Malmö när det blågula samhället svikit. Han har suttit av sina straff, men nöden visar sig ha blivit en vana efter moderns död. Efter att ha blivit lurad av sina kumpaner drar Haval från Sverige till hemstaden Duhok i Irak. Fadern som stack till USA när Haval var tio år, lämnade många frågor obesvarade. Frågor som Haval vill följa upp.
När USA:s militär söker tolkar på plats i Irak, och det visar sig att man kan få ett Green Card efter att ha jobbat med amerikanerna, känns Havals yrkesval givet. Men hur mycket ska man vrida ut och in på sig själv, hur många risker ska man utsätta sig för, hur många lögner ska man trassla in sig i - för någon som en gång valde att överge en?
Eviga berg är en roman om familj, uppoffringar och att gå sin egen väg. Om att söka svar och låta motgångar, vägval, tid och människor man möter besvara frågorna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Eviga berg
 2. +
 3. Dina händer var fulla av liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dina händer var fulla av liv av Suad Ali (pocket).

Köp båda 2 för 296 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Eviga berg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En fantastiskt bra bok
  R.e.m.o , 28 april 2022

  En bok som tog mig på en resa som jag sent kommer glömma. Boken har varit en bästa vän på mina tågresor under pendlandet. Rekommenderar starkt Eviga Berg.

 2. Fängslande läsning
  Karl Tomas H, 11 april 2022

  Jag har nyss läst ut Josef Salems underbara bok Eviga Berg. En bok skrivet med alla sinnen och alla känslor. Josef beskriver djupt och ärligt på ett sätt som få andra författare uppnår; synen, lukten smaken och doften av sina upplevelser. Alla känslorna, kärlek, hat, rädsla, tvivel och mod kommer fram med en ärlighet som rör mig djupt. Detta är en bok som berör och bör läsas av alla. Tack Josef!

Visa alla 2 recensioner