Den verklige Anthony Fauci : Bill Gates, Big Pharma och det globala kriget mot demokrati och folkhälsa (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
623
Utgivningsdatum
2022-11-09
Förlag
Karneval förlag
Översättare
Stefan Lindgren
Originaltitel
The Real Anthony Fauci
Dimensioner
227 x 150 x 38 mm
Vikt
872 g
SAB
Veba,Bt
ISBN
9789189494107

Den verklige Anthony Fauci : Bill Gates, Big Pharma och det globala kriget mot demokrati och folkhälsa

(15 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2022-11-09
268
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Många har skrivit om covid-19-pandemin. Få har gjort det med samma kraft, passion och ambition som Robert F. Kennedy jr. Hans bok Den verklige Anthony Fauci är ett unikt reportage om hur pande min uppstod och utvecklades och en svidande anklagelse akt mot dr Anthony Fauci, direktören för USA:s smittskyddsinsti tu t och en huvudrolls innehavare i det världshistoriska virusdramat.

För Kennedy är Fauci den person som mer än någon an nan har bidragit till att läkemedelsindustrin har korrumperat såväl hälso- och läkemedels myn dig heter som medicinsk forskning. En utvecklingstrend som fått förödande kon se kvenser för ame rikansk folkhälsa och som i olika grad har exporterats till andra länder. Faucis karriär fick sin prägel redan under aidskrisen på 1980- talet då hans teori om att aids var orsakat av ett virus blev allenarådande. Han såg också till att den huvudsakliga behandlingen mot aids blev det dyra och giftiga läkemedlet AZT, som han själv tagit fram, och att patentfria mediciner motarbetades.

År 2000 inledde Fauci ett sam arbete med Bill Gates i syfte att expan dera den globala vaccin marknaden och år 2009 proklamerade de »Vaccinernas årtionde« med målet att införa obligatoriska vaccinationer för alla. Deras satsning skulle bära rikligt med frukt, då larmen om nya pandemier kom att avlösa varandra i tät takt: fågelinfluensan 2005, svininfluensan 2009, zika och dengue 2016. Dessa återkommande farsoter, hävdade Fauci och Gates, bekämpades bäst med vac ciner som de själva bidragit till att utveckla.

Faucis makt kan knappast överskattas, menar Robert F. Kennedy jr. Genom sin finansiella nyckelposition har han ett avgörande inflytande över både inriktningen på och förmedlingen av vetenskaplig forskning om vård och hälsa, inte bara i Förenta staterna utan också globalt. Han spelade en ledande roll för att det dominerande svaret på covidkrisen blev samhällsnedstängningar och mandat för experimentella vacciner, istället för förebyggande åtgärder och billiga medi cinska behandlingar som fanns tillgängliga redan på våren 2020.

* * *

Den verklige Anthony Fauci har sålt i en miljon exemplar, blivit en »#1 Bestseller« och fått över tiotusen femstjärniga recensioner på Amazon.

* * *

Robert F. Kennedy jr är jurist, författare och ordförande för Children's Health Defense, en ideell organisation som verkar för att stoppa epidemin av barnsjukdomar härrörande från giftiga exponeringar från bland annat vacciner. Han har gjort sig känd som en stridbar och framgångsrik advokat i miljö- och hälsofrågor och hans mål har lett till skadestånd i miljardklass. Robert F. Kennedy jr har tidigare utgivit böcker som Letter To Liberals: Censorship and COVID: An Attack on Science and American Ideals (2022); American Values: Lessons I Learned from My Family (2018); Framed: Why Michael Skakel Spent over a Decade in Prison for a Murder He Didn't Commit (2016); och Thimerosal: Let the Science Speak: The Evidence Supporting the Immediate Removal of Mercury, A Known Neurotoxin, From Vaccines (2015). Hans kommande bok är The Wuhan Cover-Up: How US Health Officials Conspired with the Chinese Military to Hide the Origins of COVID-19. Robert F. Kennedy jr är son till Robert F. Kennedy, justitie minister i USA 1961-64, och brorson till John F. Kennedy, president i USA 1961-63.

* * *

Folkhälsodirektören som gjorde människor sjukare

Av Robert F. Kennedy jr

I denna bok följer jag Anthony Fauci från starten som ung folkhälsoforskare och läkare genom hans metamorfos till den mäktiga teknokrat som hjälpte till att iscensätta och genomföra 2020 års historiska kupp mot västerländsk demokrati. Jag utforskar den noggrant planerade militariseringen och kommersialiseringen av läkarvetenskapen som har undergrävt vår folkhälsa. Jag berättar om den skrämmande roll som militär, underrättelsetjänst, media och Big Tech spelar och deras djupa historiska allianser med de stora läkemedels
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den verklige Anthony Fauci : Bill Gates, Big Pharma och det globala kriget mot demokrati och folkhälsa
 2. +
 3. Rädda dig själv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rädda dig själv av Fadumo Hasan, Hanna Welin (inbunden).

Köp båda 2 för 317 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Den verklige Anthony Fauci : Bill Gates, Big Pharma och det globala kriget mot demokrati och folkhälsa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande
  Stig Svärd, 22 januari 2024

  Värdefullt att få klart för sig spelet bakom att saker och ting inträffar här ute som de gör och inte alltid med det resultatet som vi medborgare räknar med.
  Mycket läsvärd

 2. Otroligt välskriven Information

  Denna bok skulle alla läsa. Särskilt myndigheter som står och säger att vi har ett effektivt och säkert vaccin mot Covid 19. Jag är chockad över informationen i denna faktaspäckade bok. Rekommenderar den till alla som vill veta vad som pågår.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Robert F Kennedy Jr